writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Nalezen van boeken

Forum : Boeken Uitgegeven door writehi(s)story

Minthecat25/11/2007 - 15:57
Beste Jan,

Ik werk (o.a.) als proofreader. Als je nog op zoek bent, mag je me altijd contacteren.

avriends9/10/2007 - 21:25
Ik ben van oorsprong Grafisch Vormgeefster, misschien dat mijn inbreng qua lay-out e.d. wel goed van pas komt bij de samenstelling van een bundel.
avriends9/10/2007 - 21:16
Hallo Jan,

Ook ik wil graag meehelpen met het nalezen van boeken!! Ik heb nu de bundel Applaus ontvangen en helaas staan er spelfouten in, in een van mijn gedichten. Het gedicht is letterlijk van de site overgenomen.. ;-( I.p.v. verganKelijkheid staat er verganGelijkheid, bij het gedicht BEN OP WEG. Ik vind dat zo zonde. ;-( Het is een visitekaartje van jezelf en ik schaam me eigenlijk om de bundels op te sturen en/of aan iemand te geven.

Ok, het is een amateursite maar als je betaald voor een bundel dan verwacht je ook iets goeds o.a. GEEN SPELFOUTEN en/óf TE VEEL SPATIES tussen zinnen, woorden en letters zoals in de bundel Zandkastelen. Daarbij is er geen eenheid in een van mijn gedichten, dan wel met een hoofdletter en dan weer niet, wel cursief, niet cursief...pfff......ik baal er goed van! ;-(

Een snikkende Annemarie ;0(

togu_hang7/10/2007 - 15:38
hallo Jan,

ik doe al af en toe correctiewerk en wil je wel assisteren bij het nalezen. Laat me maar weten ...
groeten,

Ronald
aquaangel3/10/2007 - 10:44
wil altijd helpen
qua lay-out of zo, indelingen.

soms vind ik wel fouten
vaker die van anderen dan mezelf haha

maar ik ben geen gediplomeerd Nederlandse Taalkundige ;))
puk2/10/2007 - 16:30
Ik wil wel corrigeren.
Puk
Victoria2/10/2007 - 08:48
Jan, ik wil ook wel corrigeren....
(heb A1 Logopedie, ter info)
mvg
anne9/7/2007 - 18:09
Ok Jan, bij deze spons erover want je kan het goed maken met de gecorrigeerde exemplaren en voor wie het gedicht in zijn geheel wil lezen, het wordt in de volgende bundel volledig uitgegeven. Alles in orde dus.
anne9/7/2007 - 13:28
Beste Jan, ik heb net het boek "Achterdicht" per post ontvangen en heb wel duidelijk een probleem. Nu blijkt dat het grootste deel van mijn gedicht "Graaidame" gewoon er niet instaat, jullie hebben alleen de laatste strofe als gedicht aanzien en dit trekt echt op niets als je dat leest. Ik dacht dat er mensen waren die lazen ter controle net zoals ik in de toekomst wel wil doen. Ook weet ik dat dit nu te laat is om er nog iets aan te doen maar het doet me wel hartzeer dat dit gedicht helemaal in de wind gegaan is. Kan ik het aub in de volgende dichtbundel heruitgeven en dan in zijn gehele vorm zoals het ook op de site origineel staat? Please, dit vind ik echt niet kunnen.
Evelyntjun7/7/2007 - 23:43
voor mij ook geen probleem
anne29/6/2007 - 10:47
Voor mij ook geen probleem, is het de bedoeling eventuele tikfouten op te sporen? Stuur maar op of ik kom het wel halen. 'k Woon voorlopig nog in het Mechelse, zodus.
erinneke28/6/2007 - 11:11
ok voor mij
jan_willems28/6/2007 - 10:06
Zijn er mensen die zich geroepen voelen om boeken na te lezen alvorens we ze uitgeven, gewoon als dubbele controle, je ontvangt een tekst die al nagelezen is, vb 'achterdicht', de nieuwe poëziebundel, maar ook andere boeken die we uitgeven. Als er vrijwilligers zijn, kunnen die zich hier opgeven en zal ik ze contacteren.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .