writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Technische vraag

Forum : Schrijven

MarieChristine8/4/2010 - 09:31
Bedankt Manono en Julien voor jullie raad. Na een mailtje aan J. Willems heeft hij het probleem opgelost en kan ik schrijven zo veel ik wil... M-Ch.
julien_maleur4/4/2010 - 15:51
Wat je kunt proberen, Marie-Christine, is om je tekst in Word te schrijven, hem te kopiëren en hem dan gewoon te plakken in het vakje, dat daarvoor bestemd is. Heel de tekst zal dan in het vak komen en je kunt er dan gewoon in scrollen. Ik heb dat al meermaals gedaan. Anderzijds is het zo dat rechts van dat vakje (kadertje) een band staat met erin een pijltje naar omhoog en een pijltje naar beneden. Op die manier kun je ook verder scrollen als het vakje vol is. Trouwens, als het vak vol is gewoon verder tijpen zou er moeten voor zorgen dat het vak verder scrolt en dat je verder kunt typen.
Wanneer deze drie methoden of één ervan, niet werkt, dan is er iets mis, dan krijg je betreffende pagina van Writehistory niet correct op jouw PC. Of de fout dan bij jouw software of bij Writehistory ligt zul je moeten onderzoeken. Ik zou dan eens proberen om met een andere webbrowser Writehistory te openen en dan te zien of hetzelfde probleem blijft bestaan.
groeten JM
manono28/3/2010 - 16:20
Ik hoop dat het euvel snel verholpen wordt.

Groetjes!
MarieChristine27/3/2010 - 18:39
Hallo Manono,
In mijn vakje kunnen amper 30 lijnen, dus ongeveer 300 letters. Ik begin te vermoeden dat ik een startpagina is voor dichters. Daarom denk ik dat ik best een mailtje naar J. Willems zal sturen en hem om hulp vragen.
Beste groeten, M-Ch.
manono26/3/2010 - 16:56
Marie-Christine, ik heb zelf de ervaring nog niet gehad dat het vakje beperkt is. Misschien is het voorzien voor een tekst van maximaal 2000 woorden. Dat is namelijk de limiet.

Ik kan je dus niet helpen. Wil je er meer dan 2000 woorden op plaatsen?
Mariechristine26/3/2010 - 15:32
Beste Manono, als je in de linkerbovenhoek eerst op verhalen klikt en dan op nieuw verhaal, dan krijg je een pagina met een vakje voor de titel en een vak voor de tekst. Dit laatste bedoel ik. Als dit volgetypt is , hoe moet het dan verder?
Alvast bedankt voor je reactie, M-Ch.
manono25/3/2010 - 11:34
Welk vakje bedoel je, Marie-Christine?

Kan je iets meer toelichten want ik begrijp het niet goed.
MarieChristine22/3/2010 - 10:47
Hoe plaatsen jullie meer tekst in één keer dan er in het voorziene vakje kan?
M-Ch.
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .