writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Vers van de Pers

door dovan

Hardwarefabrikant Samsung heeft in zijn thuisbasis Zuid-Korea de SyncMaster P2770HD aan de pers getoond. De 27" grote lcd-monitor beschikt standaard over een tuner voor hd-televisie en beschikt over een breed arsenaal aan aansluitingen.

De P2770HD is een grotere variant van de ook in Nederland verkrijgbare P2370HD. Het Koreaanse model is nog uitgevoerd met een hd-tuner op basis van de ATSC-standaard. Vermoedelijk zal de monitor bij een eventuele release in Europa voorzien worden van een dvb-tuner.

Het 27"-display heeft een resolutie van 1920x1080 beeldpunten, een helderheid van 300cd/m², een dynamisch contrast van 50.000:1 en een reactiesnelheid van 5ms. De kijkhoek van het scherm bedraagt 170&#730;/160&#730;. Samsung heeft de monitor voorzien van een vga-ingang, een dvi-aansluiting, een hdmi-ingang, en ingangen voor component en composiet.

Op audiogebied is de P2370HD uitgerust met een optische s/pdif-uitgang, een analoge lijningang en een hoofdtelefoonuitgang. De monitor is verder voorzien van twee ingebouwde 3W-speakers. Het verbruik wordt door Samsung opgegeven als 56W. Samsung heeft in Zuid-Korea een adviesprijs opgegeven van 549.000 Won, omgerekend ongeveer 275 euro. Over een releasedatum buiten Zuid-Korea is nog niets bekend.

 

feedback van andere lezers

  • elpe
    Wat kan ja daar nu op zeggen ! (hihi)
    dovan: je zei het reeds
    grtn
  • Liesje
    amai, nu voel ik me een technisch seuteke ;)
    dovan: thx
    groetjes
  • ivo
    oeps heb je je niet vergist als dit een gedicht is dan ben ik sinter klaas ... en daar geloof ik zelf niet eens in .. soit een niet goed vind ik te min om dit zelfs te geven daarom een niet-goed omdat een goed de ernst van mensen die hier moeite doen ook nog eens de das wordt omgedaan
    dovan: doe dit enkel maar om de fb van jullie te lezen
    ook leerrijk...
    groetjes
  • GoNo2
    Ik volg Ivo. Voor mij is dit een bespotting van alle mensen die hier dag in en dag uit hun best doen om hun gevoelens weer te geven. Uw relaas hoort zelfs niet thuis op de verhalenrubriek. Als je geen inspiratie hebt, schrijf dan niets hé? Ik baal van reclameboodschappen...
    dovan: doe dit enkel maar om de fb van jullie te lezen
    ook leerrijk...
    groetje
  • anne
    Als het om reacties gaat, heb je er al een heleboel gekregen denk ik. Zet dit bij de verhalen en het wordt iets kunstigs voor me; hier past het echt niet sorry.
    dovan: probeer reeds meer dan 4 maand verhalen te pub
    en er voor te betalen
    lukt van geen kanten
    grtn
  • Magdalena
    Ik vermoed dat mijn gevoel voor humor anders is dan de meesten hier: bij mij wekt dit mijn gevoel voor humor

    ik heb totaal geen idee of dit over iets échts gaat of niet, maar voor mij persoonlijk zit de humor juist daar in: heel het ritme, de intonatie van 'Nieuws', van échtheid... terwijl het gaat over iets wat onbegrijpelijk is... voor mij is dit een soort blauwdruk van hoe ALLE communicatie eigenlijk is: met ritme/intonatie/een air van sérieux, dingen overbrengen met taal en... wegmoffelen dat we elkaar slechts zelden begrijpen.
    In tegenstelling tot de anderen blijkbaar, vind ik dit grandioos.
    dovan: jou fb doet deugd
    oef
    groetjes
  • KapiteinSeBBos
    je kan er beter een bijsluiter bijsteken, dan lees ik ook nog wat :-)
    dovan: heb ik verloren
    grtn
    en bedankt voor de fb
  • Lucky
    hahahhaa
    de voetjes zijn nog groter dan het 27 lcd scherm uit korea
    Scherp beeld overgens

    € 452.14 incl. BTW
    dovan: toch nog iemand met gevoel voor humor
    die hahahhaa
    mooi
    groetjes
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .