writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
 
 
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

W at is een interactief verhaal?

Write His Story...

      De auteur creëert, suggereert ... en ondergaat
                  De lezer overweegt, kiest, stuurt ... en beslist

De spelregels

De auteur publiceert het eerste hoofdstuk en vraagt de lezers hoe het verhaal verder moet gaan. Hij stelt zijn personages voor en voor ieder personage vraagt hij de lezers via meerkeuze mogelijkheid : wie gaat wat doen?

 

Lezers lezen het hoofdstuk en stemmen over het verloop van het verhaal. De auteur mag één personage voor zichzelf houden en het naar eigen goeddunken ontwikkelen. De auteur mag ook de lezers vragen hoe een personage er gaat uitzien, gaat handelen, gaat denken. Lezers kunnen ook op het einde stemmen over de titel van het boek.

De auteur kiest hoe lang lezers mogen stemmen ( 1 of 2 weken) en beslist hoelang hij/zij zal werken aan het volgende hoofdstuk.

Per hoofdstuk kan de auteur maximaal 10 vragen stellen met maximaal 10 antwoorden.

Het eindresultaat is een boek of verhaal dat verloopt zoals de lezer het heeft gewenst en waarin de auteur heeft kunnen bewijzen dat hij schrijftalent heeft, ongeacht hoe de lezers zijn verhaal sturen!

Veel plezier ermee!

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .