writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Gedachtenwissel - Anja Van der Snickt

door writehisstory

coverToen ik twintig was schreef ik 'teksten', enkel voor mezelf, om het plezier van te schrijven. Met het verstrijken der jaren, zijn die teksten bedolven geraakt onder het stof der tijd. De twintig jaren die volgden heeft het leven mij vele lessen geleerd die een bron van inspiratie waren voor mijn
gedichten die volgden. Soms schreef ik persoonlijke gedichten, soms over de wereld en vooral de mensen om mij heen.

Mijn vrienden aan wie ik gedichten schreef, waardeerden mijn schrijftalent en spoorden mij aan een verzameld werk te maken. Door hun waardering ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn gedichten te delen met iedereen die ze wil lezen, benieuwd om de feedback van de 'wijde wereld'.
Meestal was die feedback positief, soms ook negatief maar bovenal oprecht. Een spoor van mij nalaten in de geschiedenis van het schrijftalent leek mij de mooiste voltooiing van mijn dromen. En nu, dankzij writehistory.be kom ook ik terecht op de boekenplank van de poëzie. Bedankt writehistory voor je steun…zonder jullie was mijn droom een droom gebleven, nu is hij werkelijkheid geworden.

Met deze gedichtenbundel wil ik een boodschap brengen aan iedereen met talent, zij het muziek, schilderen, schrijven, noem maar op…berg je dromen niet op. Geloof in het wonder van kunst, hoe ze een verkwikkende en verrijkende invloed heeft op jezelf en je omgeving en deel je talent met de wereld om je heen.

Thank you Srecko Gajovic (Zaghreb, Croatia) for the picture you gave me to use on the front page of my first poetry album.

Schellebelle, september 2007

ISBN: 978-90-78935-31-5



Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .