writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Tom Roost - Hij drinkt nooit thee - 25 tips om je dood te drinken

door writehisstory

coverPraat ook mee met Tom Roost op www.stopermee.be!

'Hij drinkt nooit thee' en 'Ik drink altijd thee', is een dubbele gids voor al wie met alcohol in aanraking komt.

In 'Hij drinkt nooit thee' schotelt Tom Roost de lezer een reeks van '25 tips om je dood te drinken' voor. Op een humoristische en confronterende manier leidt hij je mee in het brein en de wereld van een doorwinterde alcoholist. Het boek leert je de knepen van het vak en geeft je een handleiding mee die op zijn minst stemt tot nadenken.

In 'Ik drink altijd thee', reikt Tom Roost je '5 sleutels naar een leven zonder drank' aan. Hij beschrijft de fysische en psychische processen die je als mens doormaakt als je met alcohol in contact komt. Hij oordeelt noch veroordeelt, maar daagt de lezer uit om stil te staan bij alcohol.

Tom Roost (°1968) opereert onder verschillende pseudoniemen in de schrijverswereld in de schaduw van mensen met een verhaal. Toen hij voor een opdracht een alcoholist beschreef, ging hij de uitdaging aan en testte uit of alcohol verslavend kon zijn. Na twee jaar stond hij voor een voldongen feit: alcohol overheerste alles in zijn leven. Dit boek is gebaseerd op zijn ondergang en wederopstand.

Tom Roost werkte samen met Dr. Kris Massant om het boek te staven aan de medische realiteit van alcohol, maar ook om de lezer een hefboom te geven in de strijd tegen de gevolgen van alcohol.


ISBN: 978-94-60790-07-2

De prijs is inclusief verzending binnen België.


Koop dit boek nu in de leeswinkel!Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .