writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

’En toen werd het luid’

Betere leesbaarheid

85

Het was een vreemd getal. Tims blik hield de cijfers vast en stuurde het slechte nieuws naar het anti-genotscentrum van zijn achterhoofd. Hoe was het zover kunnen komen? Hij bekeek zijn profiel in de spiegel en sloot even de ogen. Een jaar geleden was het nog 72. En nu alweer die helse overdaad.

Vanuit de keuken klonk de toon van zijn GSM. Wat was het dom geweest om dezelfde toon te kiezen voor het alarm en voor de inkomende oproepen. Het herinnerde hem er steeds aan dat hij zich te vaak bezondigde aan overdagse dutjes die niet toegestaan waren. Het was een bewuste keuze geweest die zijn ego altijd confronteerde met iets wat nuchterheid uitstraalde op de zoveelste dag waar hij de naam niet van kende. Hij was nog niet verloren, hoopte hij.

Tim knipoogde naar zichzelf en miste de glimlach die de spiegel hem schonk. Hij liep naar de keuken en graaide het toestel van het aanrecht. Het scherm was geblokkeerd.

stemresultaten

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Wie contacteert Tim?

Het was zijn alarm 0%
Een onbekend nummer 0%
Een oude vlam uit een ver verleden 100%

totaal 2 stemmen
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .