writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

36 L'amour ça fait chanter le monde...

door GoNo2


Rex was een man met veel geduld. Die twee van kamer 15 waren schijnbaar andere dingen aan 't doen dan praten. Hij hoorde hoe Jean vroeg of hij haar rug moest inzepen en wassen. Hij hoorde Elise duidelijk nee zeggen en dat hij zich moest gedragen als een heer. Kwam die van een kale reis terug, zeg. Rex had haar toch een beetje verkeerd ingeschat, dat moest hij toegeven. Maar wat niet is, kan nog komen. Hij wist wat hem te doen stond, hij had al zoveel kunnen repeteren, dat dit ook wel zou lukken.
Elise en Jean zaten met een glaasje champagne te keuvelen op het bed. De radio speelde zachtjes, maar dat was maar achtergrondmuziek. Jean kon z'n ogen niet afhouden van Elise haar welgevormde lichaam, die priemende borsten, die uitnodigende dijen. Maar hij wist niet goed meer hoe hij het moest aanpakken, bang dat hij een flater zou begaan. Elise was dichter tegen hem aangekropen, als een kat schurkte ze tegen hem aan. Nog een paar glaasjes meer en ze begint te spinnen als een krolse kat. Jean z'n hand gleed naar beneden en kwam geheel toevallig op haar knie terecht. Ze duwde hem niet weg, neen, ze nam z'n hand en leidde hem naar de binnenkant van haar dijen. Jean kuste haar op haar volle mond, terwijl hij zachtjes haar benen spreidde. Ze liet het zich allemaal welgevallen. Ze kreunde en steunde van genot. 't Was ook al zo lang geleden dat ze nog eens bemind was. Jean tastte naar haar borsten, waarvan de tepels nu hard geworden waren. Hij probeerde met z'n hand in haar slipje te geraken, maar ze kneep haar benen dicht.
" Genoeg Jean, genoeg."
" Wat krijgen we nu, Elise, wil je dan niet meer ?"
" Jean, ik wil wel meer, maar ik lig aan Harry te denken, ik heb al vier dagen niets meer van hem gehoord."
" Met Harry zal waarschijnlijk alles goed gaan, met mij ietske minder, dank u."antwoordde Jean kortaf.
" Jean, ge moet dat niet verkeerd oppakken, ik voel wel iets voor je, maar ik kan me moeilijk geven, ik ben nog steeds een getrouwde vrouw met een kind hé?". Ze smeekte bijna om begrip, maar langs de andere kant had ze zin in seks.
" Ik versta je Elise, maar ik wil al zo lang met je naar bed, ik ben verliefd op jou geworden sedert het " Bal van de Dode Rat" in Oostende, weet je nog. Ik was die kerel die je in je nek gekust heeft en moest Harry niet op 't balkon gekomen zijn, wie weet wat er nog meer gebeurd zou zijn."
" Was jij dat echt ?"
" Ja, Elise, en die rozen die je kreeg van een stille aanbidder, die waren ook van mij."
" Verdomme Jean, en ik die dacht dat ze van Harry kwamen. De klootzak heeft nooit iets gezegd, nooit zelfs gevraagd van wie die kwamen. 't Enige dat hij zei was dat er straks geen rozen meer in de tuin zouden staan."
Elise streelde Jean over z'n wang. Alsof ze het goed wou maken. Er welde een traan in Jean z'n oog. Elise kuste de traan weg. Het smaakte naar zout. Haar handen streelden z'n nek, z'n borst en deden de knoopjes van z'n hemd los. Ze voelde het atletische lichaam van Jean, haar hand had nu z'n broeksriem bereikt en maakte die los.
Rex kon het zich levendig voorstellen, afgaande op wat hij hoorde. Als Harry dat te weten kwam, zou er van Jean niet veel meer overblijven dan een hoop beenderen met wat vel rond. Hij nam z'n krant en las verder. Tijd brengt raad, tijd brengt moeilijkheden. En er was storm op komst, daar zou Rex wel voor zorgen...

Wordt vervolgd

©GoNo

 

feedback van andere lezers

 • killea
  Spannend! Noel
  xxx
  j
  GoNo2: Thanks for uw fb !
 • henny
  Je weet het zeker spannend te houden. Je weet de lezer te boeien.
  GoNo2: Bedankt, blijven lezen, 't wordt nog.....
 • Mephistopheles
  Blijven gaan..
  GoNo2: Yep !
 • Mistaker
  Go Noel go!

  Groet,
  Greta
  GoNo2: Waarheen?
 • tessy
  Zou die Rex niet beter Harry zelf gaan begluren.
  Maar zo hou je het wel spannend natuurlijk.
  GoNo2: Da's de bedoeling hé?
 • Magdalena
  Ik ben benieuwd! Ik begrijp niet waarom Elise tegen die Jean over haar echtgenoot spreekt als ze daar al in haar bijna-blootje zit.

  WAT gaat er gebeuren????


  GoNo2: Vrouwen hé?
Er zijn 13 bezoekers online, waarvan 0 leden: .