writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Norm (deeltje)

door Magdalena

Valentina de Wielewaal werd wakker door de reflectie van de plagende ochtendzon die stoutmoedig mannelijk zonder aarzelen de kier tussen de grijsgroen satijnen overgordijnen vond en zich aandringend weerkaatste op haar boudoirspiegel met kerselaren omlijsting van hoge kwaliteit in onverbiddelijk weten dat zij op dat precieze ogenblik om twee minuten na acht het analoog beleefde van een ochtenderectie. Ze draaide zich op haar gespierde buik en haar artistiek lange vingers vonden delicaat efficiŽnt het gleufje dat geen enkele man ooit met gedrevener virtuositeit bespeelde dan haar Geliefde die door collega's 'ingebeeld' of pathologisch zou genoemd worden.
Hij loodste haar wijdbeens op de gynaecologenstoel op het podium waar enkel de afstraling van het felle podiumlicht vage wachtende gezichten toonde in een donker zaaltje. Ze lag vastgegespt, intiem tentoongesteld met blote omhooglopende benen gebogen in de knieŽn, als omkadering van het belangrijkste centrum, terwijl twee vriendelijke vrouwen in middeleeuwse lange jurken haar bloes losknoopten en stil glimlachend haar grote tepels omhoog trokken en lieten schieten waardoor haar bloed naar haar bekkenbodem en hoogrode wangen vloeide, haar gebrek aan verweer tegen haar eigen lust verraadde als illusie van vrijwilligheid. Ze kreunde en verloor urine, zag zichzelf tegelijkertijd in de dure lila lakens waar haar lichaam kronkelde en zag hoe de spiegel haar zwellende schaamlippen en clitoris weerspiegelde naar alle werelden die dit gegeerde centrum wilden berijden, bezitten en tot vrijwillige overgave dwingen. In beide werelden schreeuwde ze toen ze klaar kwam. In de veilige beslotenheid van het Huis wist ze zich ongehoord terwijl ze aan de andere zijde van de spiegel in het zaaltje wanhopig dacht dat ze de schaamte en vernedering niet zou overleven.
Hij kwam naar haar toe, zacht, streelde haar haar, legde zijn hand op haar ogen, zijn vingers op haar slapen en maakte haar zonder enige gehaastheid los. Hij legde zijn vlakke sterke hand tussen haar schouderbladen en duwde haar in zittende positie. 'Kijk!,' zei Hij en ze zag duidelijker de amper verlichte zaal waar zowel mannen als vrouwen haar opgewonden aanstaarden, meerderen met een hand in hun eigen of in het kruis van een ander. 'Wat hebben ze gezien?' vroeg Hij, 'Denk jij echt dat ze jou zagen? Ze zagen enkel hun eigen lust. Niemand zag jou. Zij zagen VLEES!' en hij legde de klemtoon op dat woord terwijl Hij haar vrije armen rond zijn nek legde, haar optilde, naar zijn artistenkamer droeg waar Hij haar lang en teder en diep tot de Zijne maakte.

 

feedback van andere lezers

 • GoNo2
  Knap geschreven,weerspiegeling van ?
  Magdalena: Ik heb het een beetje gewijzigd, thanks!
 • Ghislaine
  Ik vroeg me hetzelfde af als Gono.
  Magdalena: grinnik verdikke: ik vroeg mijn dochter om wat hulp en zij kreet: Mama, ik vind dit heel goed geschreven maar zo'n inhoud kan en wil ik niet associŽren met mijn MOEDER!
  :):):)
 • jan
  heftig en kleurrijk!

  XXXX
  Magdalena: Hai Jan, thanks!

  Ik ben eventjes nog 2 maanden 'out': compleet opgeslorpt door iets waar ik noch kan noch wil aan weerstaan.

  Dikke dikke knuffel!
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .