writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Onenightstand

door aquaangel

HOE WEET JE DAT JE KLAAR BENT VOOR EEN ONENIGHTSTAND? Het zijn niet alleen de mannen die wel eens one-night-stand induiken en denken: hm, this is only for one night. Ook vrouwen hebben soms geen zin in gecompliceerde verhoudingen en delen het bed voor een nacht met een toevallige voorbijganger. Wie gebruikt er wie? heb ik wel eens gedacht. Ik denk dat er niemand gebruikt wordt. Only the moment.

Soms heb je het geluk dat de eennachtslaper, die je toevallig wel heel erg leuk vindt, er nog een nachtje aan vastplakt. Omdat hij het zo gezellig vindt, of gewoon omdat jullie een gat in de dag hebben geslapen en het beter is om nog maar niet te rijden, gezien de hoeveelheid alcohol die nog in zijn lijf zit. Tevens wordt dan gelijk bevestigd dat het niet just sex was maar dat hij ook the day after nog wel iets in je ziet. Ondanks dat je haar niet meer zo glanst, alle kanten op piekt en zelfs de lucht uit je mond kan worden geapprecieerd.

Zo'n tweede nacht wordt meteen veel intenser dan de nacht daarvoor. Je kunt zijn plekjes nog eens verkennen, zijn moedervlekken tellen, een scheve tand. Je ontdekt ook dan pas dat vaak zijn jongeheer minder opvallend is dan de eerste keer. Alles went h! Je lacht om zijn grappen, hij streelt je continu, misschien hoopt hij op een vervolg nacht, een nieuwe afspraak. En zeg nu zelf, dat is toch best relax, dan hoef je het volgende weekend niet weer in die kroeg te hangen, waar je al bijna bij het interieur gerekend kan worden. The catch of night is zo verkeerd nog niet en waarom niet moeite ervoor doen om er iets van te maken?

Dat zijn de momenten waarvoor je op moet passen. Voor je het weet is je onenightstand gepromoveerd tot two nights en met je ogen dicht is het een fivenightsstand geworden. Maar ook dat went en berust je er in voor je er erg in hebt. Stiekem hoop je zelfs dat hij een setje schone kleding meeneemt, zodat hij nog eens terugkomt en misschien zijn werkkleding naast je kast neerlegt, zodat hij ook doordeweeks wat vaker komt logeren. En voor je het weet, was je zijn vuile sokken, strijk je zijn overhemden en moet je kledingkast worden opgeruimd om plaats te maken voor zjn collectie.

Dat je dan al snel niets meer te zeggen hebt wat er die avond gedaan gaat worden; tv kijken of op visite gaan, pokeren of vroeg naar bed? Telkens weer moet aanhoren dat het zo saai is zonder jou, wanneer je voor de verandering weer eens met je vriendinnen bent gaan stappen. Plus wat hij graag morgen zou willen eten en wanneer er gesekst wordt, waar en he! Dat zijn de consequenties, of de gevolgen van een onenightstand. Zint eer gij bemint!!

Natuurlijk is niet alles zo zwart-wit als ik het voorspiegel. Gelukkig snappen heel veel van jullie de regels van de onenightstand wel: flirten, scoren, presteren en nog voor zonsopgang weer weg. Weet je plaats. Het bed is er op voorzien om er alleen in te liggen, de kledingkast, precies groot genoeg voor haar eigen collectie. De afstandbediening zou roze moeten zijn, net als toen de ladyphone uitkwam. Het straalt er van af: afblijven!

En troost. Als je onenightstand langer dan de eerste weken overleeft, en daarna het eerste jaar. Je huis met leuke beeldjes, plantjes, fotolijstjes, oftewel je halve Xenos-interieur heeft plaatsgemaakt voor een strak Jan des Bouvrie-uitstraling. Je roze afstandbediening omgetoverd is tot een alles-in-n-apparaat. Het roze stippen dekbed in geen tijden meer op je bed heeft gelegen en de senseo overuren draait, de was nooit meer aan kant, en je spaargeld wordt genvesteerd in zijn nieuwe auto, dan weet je dat je onenightstand is mislukt!

 

feedback van andere lezers

 • miepe
  hl goed geschreven, Aqua
  hl grappig en juist
  ik kan me hier volledig in vinden, ggg!

  jaja, een mooie ogenopentrekker is dit
  aruuuuba arrrruuuuba
  aquaangel: go miepe, go miepe ;)
 • tessy
  Heerlijk om lezen Aqua, goed mee kunnen lachen, maar ik heb toch liever iets vertrouwds in mijn bed dan een kroegvanger..;-)
  aquaangel: hah natuurlijk is dat ook het leuks, mijn onenightstand slaapt nu alweer 5 jr bij me ;)
 • Mistaker
  Daarom heb ik dus nog nooit samengewoond haha. Iedereen blijft met z'n poten van mijn interieur af, niks Jan Des Bouvrie en mijn spaargeld is en blijft van mij, ik werk er hard genoeg voor!

  Leuk verhaal.

  xxxx
  aquaangel: hahahhahahhahah go greta, go greta, je zit op je spaarvarken dus?
 • Rob
  Als jij vraagt: "Ga je mee?"
  En hij zegt: "Nee!"

  Ook dan is die stand mislukt.

  Moraal: Geen.
  aquaangel: hahaha
 • ghislaine
  Ik krijg mijn centen ook alleen op.
  aquaangel: hihih
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .