writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Zeg ja tegen de Oui!

door aquaangel

Dat de nieuwste speeltjes lang niet meer dezelfde zijn als de speeltjes van vroeger mag duidelijk zijn wanneer je de erotic shop van Christine binnenloopt. De geaderde vleeskleurige vibrators hebben plaats moeten inleveren aan de gezellig gekleurde speeltjes in vrouwvriendelijke vormen van zacht, flexibel en geurloos materiaal dat je ze wel moet aanraken, of nog beter: kopen.
Zo ook met de Toy die de naam Oui draagt. En wat horen we nu liever, ja of nee? Ja, dus. Toch wordt een speeltje als dit al snel voorbijgelopen of door het kleine formaat over het hoofd gezien. Vaak vinden de heren vinden het niet spannend genoeg (lees: niet geil) en de vrouwen zijn nog vaak van mening dat ze hun man moeten plezieren in bed en kiezen dikwijls wat hij haar aanwijst.

De Oui heet Oui omdat ze elegant is en perfect in een vrouwenhand past. Anders had ze wel Non geheten toch? Wanneer ik een stel uitleg dat de Oui een heel handig speeltje is voor in bed, wiebelt de man een beetje heen en weer en heeft zijn ogen al richting de DVD-wand geplaatst nog voor ik aan mijn uitleg kan beginnen. Pas als ik aan de vrouw vertel dat de Oui ook erg handig kan zijn op zijn hondjes of wanneer zij zíjn ballen ermee masseert, heb ik zijn interesse weer weten op te pakken.
"Mijn ballen masseren zegt u?" vraagt hij verbaasd.
"Ja, meneer, dat kan een prettig erotisch gevoel geven."
"Aan mijn ballen geen polonaise hoor!" zegt de man heftig en schudt zijn hoofd heen en weer. Ik weet dat niet elke man gekriebel tussen zijn benen als prettig ervaart en ik gooi het dan ook over de andere boeg: "Uw tepels kunnen bijvoorbeeld ook ermee geprikkeld worden, ook erg lekker." De man reageert fel: "Het is tóch een vrouwenspeeltje, zei u?"
"Het is inderdaad een elegant, design vormgegeven speeltje meneer, perfect voor stijlvolle dames," ik knik naar de vrouw, "daarbij masseert ze erg krachtig op elke gewenste plaats. Het is dus heel begrijpelijk dat er genoeg vrouwen ja tegen de Oui zeggen meneer."
"Ja tegen de Wii zegt u? Dat is toch een spelcomputer, die hebben we trouwens al."
"Nee, niet dé Wii meneer, maar de Oui," en ik laat hem geduldig het kleine speeltje zien.
De man keurt het met geen blik waardig en de dame aan zijn zijde kijkt beteuterd. Er is geen beginnen aan met hem. Ondertussen heeft hij al een DVD in zijn handen en zonder te vragen of zij hem ook leuk vindt, vraagt mompelend of zij al weet wat ze wil met de Oui?
Zij haalt haar schouders op en hij zegt: "Niet dus... We maken nog wel een rondje door de stad en dan denken we erover na."
Ik denk: Oui, maar weet dat hij Non bedoelt.
http://shopbilder.comonline.net/pics/laudert/Internet_images/middel/81373-00-PBI.jpg

 

feedback van andere lezers

 • ghislaine
  Run je een seksshop Aqua?
 • GoNo2
  Hij houdt van Non(nen)?
 • ivo
  Of hoe de perceptie over oui nonnen kan maken. Een oplossing voor het tekort in de Roomse Kerk ? Of de oplossing voor de al te veel eisende man die enkel aan zijn eigen trekken denkt?

  wie weet, de positievelingen veroveren de wereld (alhoewel, zal er nog wel gebaard worden? Misschien blijft het allemaal te steriel ?)

 • Mistaker
  Wat een doetjes zijn die vrouwen zeg, bah!
  Ik heb wel een tip voor ze: ga lekker in je eentje winkelen en verras je man (met de Oui bijv. haha)

  xxxx
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .