writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Dood kent vele Gedaanten

door GoNo2


Beste vrienden dichters en schrijvers, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Door omstandigheden, geheel buiten m'n wil, zie ik mij genoodzaakt om voorlopig op doktersadvies te stoppen met schrijven. Een lichte hartaanval, de derde al op korte termijn, speelt me parten. Ik kan het niet verder opbrengen om met twee vingers te typen, gezien m'n rechterhand het vertikt om mee te werken.
De inspanning die ik telkens moet leveren om alles op dat wit schermvlak te krijgen, beginnen zwaar door te wegen. De medicatie die ik, op bevel, moet innemen zijn van die aard dat m'n geest troebel word. De lettertjes zweven als het ware over het scherm en het duurt uren eer ik een beetje orde kan scheppen in deze chaos.
Ik heb het aan m'n eigen te danken dat ik in deze situatie beland ben. De symptomen waren er al lang, maar ik wilde niet plooien. Ik dacht dat m'n geest m'n lichaam controleerde en niet andersom. Ik was verkeerd.
Dus om m'n eigen nog wat in leven te houden, gezien ik heel m'n leven aan de staat betaald heb en ook nog van m'n toekomstig pensioen wil kunnen genieten, samen met m'n opgroeiende kleinkinderen, zal ik het wat rustiger aandoen.
Als de laatste tijd mijn feedback zich beperkte tot een goed of uitstekend of zelfs niet goed, zonder een woordje uitleg, is dit geheel te wijten aan bovenvernoemde redenen.
Ik blijf met m'n hart en zelfs met een vertroebelde geest bij jullie. Het schrijven van deze epistel put me volledig uit.
Aan degenen waarvoor ik hard geweest ben, bied ik m'n excuses aan.

Met dichterlijke groeten

GoNo

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  maar Gono toch, mijn sympathie heb je al heel lang en als ik iets voor je kan betekenen buiten de site om, mail me maar, en ik woon niet zo ver van je Hoboken en kan mss nog veel voor je doen ... je mailt maar ... en geen mail ook ok ...
  veel sterkte en moed en geniet van je gezin en familie ..

  GoNo2: Bedankt Ivo, maar voorlopig wil ik rusten, veel rusten. Ik moet stoppen met roken en da's een ander paar mouwen h?
 • jan
  take it easy Nol, denk eerst aan jezelf, sterkte!
 • Mistaker
  Heel veel sterkte!

  Groet,
  Greta
 • Ghislaine
  Dikke knuffel Gono, schat van een ander
  GoNo2: Ik ben geen schat van een ander, ik ben alleenstaande h
Er zijn 9 bezoekers online, waarvan 0 leden: .