writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door koyaanisqatsi

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  wow ....interessant
  koyaanisqatsi: ...of spijtig genoeg, realiteit.

  thnks Ivo
 • Ghislaine
  Zo is het me al realistischer. Maar ken je ook de volgende drama's die volgen? In de Islam is de vrouw eigendom van haar man en zijn familie. Hij zal haar bedreigen de strot over te snijden, de zonen te ontvoeren en meer van dat fraais. Het beneemt de meeste Moslima's de moed om te scheiden temeer dat ook haar familie het een schande vind, al is haar man(hun schoonzoon) alles behalve een lieverdje. De eer is het hoogste goed. Bullshit, wat koop je met eer? Het is niet de eerste keer dat daar familiedrama's van komen en zeker niet de laatste. We hebben onlangs nog een zaak gehad tegen een Turk die zijn schoonfamilie en ex vermoordde omwille van de scheiding.
  koyaanisqatsi: Ik stel voor die Turk een Koran te bezorgen en zich er eens stevig in te verdiepen (hij zal nu toch tijd genoeg hebben, tenzij hij ontsnapt natuurlijk). En met zich in de Koran verdiepen bedoel ik uiteraard niet de Talibaninterpretatie hanteren -het is mij tot op heden trouwens een raadsel waarop die schoften hun Koraninterpretaties baseren. Persoonlijk ken ik drie Marokkaanse moslima's die gescheiden zijn zoals de meeste Belgen, m.a.w. met de nodige pijnlijke strubbelingen maar verder zonder gevolg. Mannen die hun vrouwen vermoorden omdat ze van hen willen scheiden kom je overal tegen. Minstens twee Belgen hebben dit de afgelopen maanden gedaan (één in Ranst, één in Willebroek), en waarschijnlijk heb ik er wel een paar gemist aangezien ik niet elke dag het nieuws volg. Ook mannen die vrouwen in de prostitutie drijven is geen Islambezigheid, maar een gangsterpraktijk. Kom een keer naar Antwerpen en aanschouw wat de 'Christelijke' Oosteuropeanen zoal allemaal uitspoken met vrouwen. Of ga naar Thailand en wees er getuige van hoe de 'boeddhistische' Thais kinderen en vrouwen de prostitutie inschoppen.
  Dat in de Islam de vrouw eigendom van haar man en zijn familie zijn is pertinent onwaar. Als er moslims zijn die er wel zo over denken weten zij evenveel van de Islam af als ik van het besturen van een Jumbojet. Ik zou trouwens de Belgen de kost niet willen geven die hun vrouw als hun eigendom beschouwen.
 • ppe
  heel goed geschreven

  vooral dat stuk waar je al die 'flashs' opsomt is blijvend en sterk
  koyaanisqatsi: En zeggen dat ik ze (de "flashs" dus) wou schrappen. ;-)
 • jack
  Het enige wat me wat onlogisch lijkt, is die uitleg over de regen en het cafe enzovoorts. Waarom zou die man dat er allemaal bijvertellen? Het lijkt me een beetje overbodig als je iets belangrijks moet vertellen. Nuja, 't is maar een detail en blijkbaar was het mijn voorgangers hier zelf niet opgevallen, dus zo erg zal het wel niet zijn... :-)
  koyaanisqatsi: Toch stof om over na te denken. ;-)
 • Mephistopheles
  Erg doorleefd. Ik zie het voor mijn ogen gebeuren (tenzij ik aan het hallucineren ben als gevolg van een te laat gekomen flash-back door die LSD die ik een jaar of vier geleden gepakt heb)
  koyaanisqatsi: Schijnt lang te kunnen werken, LSD, dus... ;-)
 • manono
  De opsomming van de flash-backs vond ik ook heel plezant om te lezen.

  Ik ben het eens met je repliek op Ghislaine.
  koyaanisqatsi: Thnks
 • Wee
  Een bewogen stuk, zeer knap!
  Mijn respect voor je ré's op de verschillende feeds ...
  xxx
  koyaanisqatsi: Als die re's nu nog iets hadden uitgehaald... :-(
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .