writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Hoerenkot (vrouwelijke versie) 1.

door Magdalena

Helena Lucy douchte zich grondig met zuiver water na haar opwekkend bad in eucalyptus en rozemarijn. Ze maakte er een punt van dat ze proper rook, dat wil zeggen: naar niets. Voor haar was het een vorm van respect naar haar klanten toe: haar bijdrage dat ze geen problemen kregen thuis.
Ze stapte uit de douche. Ze was er zeker van dat Donald vandaag zou passeren. Hij maakte er een ritueel van: elke eerste en derde donderdag van de maand, tussen vier en vijf uur. Ze hield trouwens die uren vrij voor hem, de scene indachtig die hij vier maand geleden maakte toen ze op 'zijn' uur bezet was. Een bezetting waar ze trouwens niets aan gehad had en dat was de reden die hem troostte.
Hij zei haar dat hij hield van schaamhaar aan de voorkant, maar niet tussen haar benen. Ze weigerde en schoor zich volledig. Dat haar schaamhaar op haar leeftijd niet meer de aantrekkelijke weelderigheid bereikte vertelde ze hem niet natuurlijk. Daar zou hij bij zijn eigen vrouw ooit wel achter komen. Ze liet hem in de waan dat het haar vrije keuze was en in de plaats tekende ze elke maand een andere hennatattoo op de plaats waar hij liever een weelderige krullebol had gezien.
Hij dacht dat ze een verarmde vrouw van adel was, haar man vermoord in de woelige oorlog in ex-Joegoslavië. Eigenlijk was dat niet zo ver bezijden de waarheid. Ze had een vrij luxueus leven gehad voor André zijn 'grote liefde' leerde kennen in het Oostblok waar hij gebouwencomplexen op westerse wijze nieuw leven gaf. Nieuw leven dat hij ook in de buik plantte van een verraderlijk secretaresje met verdomd veel doorzicht en een jong lijf! Vermoord of weggelopen, wat is het verschil? Noch Helena Lucy noch hun twee (inmiddels volwassen) kinderen zagen hem ooit terug.

Donald was een van de eerste klanten.
Ze had leren van zichzelf houden door de erecties die ze tijdens haar huwelijk van andere mannen dan André nooit verwacht had. Donald was trouwens een zeer gemakkelijke klant. Zijn paal faalde nooit en na de daad vertelde hij over zijn frigide vrouw die zei dat hij haar pijn deed. Maar hij hield van zijn vrouw, dat was duidelijk en dat was ook de reden dat hij betaalde om aan zijn trekken te komen: geen problemen.
Ze snoof onder haar oksels: niets. Proper.
Vandaag maakte ze een grapje. Hij had haar twee weken geleden verteld over een secretaresje dat zo'n venijnige opmerkingen kon maken op zijn werk. Van haar vriendin had ze een echte secretaresse-outfit geleend, zo goed mogelijk de beschrijving nabootsend die ze uit Donald had gepeuterd. Ze grinnikte zachtjes. Ze zou via Donald dat kleine teefje wel eens de les spellen. Als hij bij haar vandaan kwam zou hij zich nooit meer laten ineenkrimpen door een snauwerig delletje dat dacht dat heel de wereld boog voor een leeghoofdig lijfje met illusoire grote borsten door een push-up beha...

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  wow wat een verhaal ... het verhaal lezen verteld door een vrouw lijkt me altijd anders ... alhoewel
  Magdalena: :=)
 • jan
  knap verwoord, graag gelezen

  xxxxx
  Magdalena: dank je Jan
 • Peerke
  Inderdaad gaaf om te lezen van jou, Magdalena. Ben benieuwd naar het vervolg!
  Magdalena: grinnik: dit is heel plezant om schrijven :):):)
 • Ghislaine
  Het zijn geen watjes deze vrouwen.
  Magdalena: I do agree! Mensen die geloven dat prositutie enkel maar misbruik is zien slechts een deeltje van een grote gevarieerde waarheid.
 • koyaanisqatsi
  Beetje (helemaal) anders dan gewoonlijk en... 'veelbelovend'. ;-)
  Magdalena: :):):)
 • Mephistopheles
  Schaamhaar is nooit aantrekkelijk weelderig. Een geschoren vrouw zou meer van mij gedaan krijgen.
  Benieuwd naar je vervolg
  Magdalena: geachte Heer,
  smaken kunnen wel eens verschillen
  aan het begin van deze eeuw mochten in erotische blaadjes dames maximaal helemaal geschoren gefotografeerd staan: dat kon er nog mee door. Een naakte vrouw met weelderig schaamhaar werd beschouwd als zware prono. M.i. betekent dat dat de mannen toen veel meer getriggerd werden door haar dan door geschoren :):):)
 • Hoeselaar
  Vlot geschreven en uit het leven gegrepen

  Willy
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .