writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

een hete nacht

door yellow

Op een mooie avond in Antwerpen liep ik tijdens het schemeren een beetje doelloos rond.
Mijn hoofd vloog met een vleugje speed rechtstreeks naar het oude testament waar ik de tafels mocht ontvangen, Mozes zag er jonger uit dan ik had gedacht en droeg een zonnebril want God 's ogen waren soms te sterk. Tussen de dromen door kon ik mijn ogen niet verstoppen want ik zag puntbotten, slipjes, korte rokjes. Uitdagende studentjes die stoer een sigaret rookten.

De goede daad was geboren, waarom het genot niet koppelen aan wat nuttigs, ik haalde een briefje van 500 euro uit mijn prachtige blazer en lokte een studentje mee naar mijn kraaknette appartement dat steeds naar zuiver witte was rook. Daar bood ze zich aan op een veilige manier en ik deed maar wat graag mee. Ze bleef maar pompend kreunen en de geur van rubber en vaginale sappen drong tot in mijn hersenen. Aan het condoom vormden de sappen zich tot kleverige bolletjes die ze met haar vinger naar mijn mond bracht maar ik vond dit iets te geweldig en wees dat goedje af.

Ik knabbelde zachtjes aan haar oor en blies er voorzichtig oppervlakkig over, het bracht haar in extase waarna ik een zeer fijne maar grote naald in haar slapen stak en haar zachtjes zoende. haar ogen keken groot en vol verbijstering en ik maakte de daad snel af zonder condoom omdat ik graag echt warmte voel, dit moest snel gaan voordat ze zou afkoelen want haar lichaam was al stervende en haar blik zonk zachtjes weg.

Het hele appartement rook naar wat ooit vruchtbaar was en moest snel gereinigd worden,
de Schelde is groot genoeg en ik ken vele geheime plekjes waar ik lichamen kan lozen. Zo was ik weer voldaan, gerechtigheid was geschied alleen moest ikzelf het genot nog zien af te leren want dat is toch wel een grote zonde, en het kuisen van heel het goedje van de blazer tot de slipjes en de tegels van mijn glanzende vloer, het vraagt geduld en moed en veel kleerkasten maar het moest want als ik 1 ding haat dan is het wel een plaats die onfris ruikt.

De dagen waren kort, die hete nachten duurden lekker lang, met 500 euro kom je echt wel ver en voor een zakenman als ik is dat maar klein geld.

 

feedback van andere lezers

 • Magdalena
  schitterend kortverhaaltje!
  yellow: dank u magdalena :)
 • LilyMayParker
  Hey lieve Yellow,

  Ik had het verhaal al een paar dagen geleden gelezen, maar ik kan nu reageren!
  mooi en vooral intrigerend...
  kus
  Nathalie
  xxxxx
  yellow: blij dat je reactie komt geven lily,
  groetjes,
  M.
  x
 • Mistaker
  Wat een verhaal...

  Groet,
  Greta
  yellow: ja, voor alle duidelijkheid, ik vermoord niet echt hoor :)
 • manono
  Ik vind dit een zeer goede beschrijving van een psychopaat.
  De details!
  yellow: dank u om dit kortverhaal zo goed te lezen,
  groetjes,
  M.
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .