writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verworpene der aarde.

door verf


Wat is het verschil tussen de regering vorm die omschreven word als paars, en de huidige.
Het grote verschil is dat tijdens paars de spa zich kon profileren.
Enerzijds waren er de alfa mannetjes, de liberalen, anderzijds de socialisten die probeerden die dynamische mannetjes te temperen.
Toebakske uit Leuven zal er niet zo over gedacht hebben toen hij zijn pijlen richtte op paars. Het resultaat Toebakske heeft zijn zin gekregen zijn(?) spa regeert terug samen met de cdenv ze zijn beiden zo inwisselbaar dat de spa in de mist verdwijnt.
Trouwens wie over toebak spreekt moet toch eventjes zijn situatie bekijken toen ik in Leuven woonde toen waren er 10.000 inwoners en 15.000 studenten.
Studenten waar toebak niks aan te zeggen heeft, ze zijn van de K.U.L. de brood heren van toebak. Moest ik in complot theorieën geloven, dan zou ik schrijven de brood heren hebben gewonnen. Ik geloof er niet in omdat ik weet hoe er in Leuven aan toegaat. Toebak wordt simpelweg genegeerd. In zijn dorp. Dus zet hij een grote bek op tegen de wereld. Die wereld, die complexe wereld ziet ondertussen niet veel verschil meer tussen de spa en de cdenv. Vroeger waren de cvpers diegenen die de zondag in de kerk zaten, de socialisten die zaten in het volkskafee. Ondertussen zijn de kerken gerestaureerd
en de volkskafees verdwenen of aan de commerce overgelaten. Waar de socialisten zijn gebleven niemand weet het. Toebak is ondertussen niet meer van het scherm te slaan. Zijn overwinning (?) aan het vieren?
Hoe gaat het nu weer in dat lied 'verban oude gedachte' en zo. Meneer Leterme.

 

feedback van andere lezers

  • manono
    Ik snap niet goed waar je naar toe wilt... wat je eigenlijk wilt zeggen... dat er geen echte socialisten meer zijn? En je neemt het voorbeeld van een oude Toback?

    Ik weet slechts één ding : de traditionele partijen hier en in Nederland zijn niet langer zeker van hun trouwe kiezers. Het profiel van elke traditionele partij is verzwakt.
    De kiezer zwalpt.
    verf: Een van de vraagen die nog niet zijn beantwoord hoe komt het dat groote groepen van sosialisten opeens zwart begonen te stemmen kwam het door het water de lucht of iets zeer vies die duidelijk deel is van die partij. Weet u dat in zeer rechtse kringen in a'pen al jaren getoost wordt op toebak. Hoe zou dat komen?
    dank u voor UW FB GR....ED
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .