writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het geheim.

door verf


Een van de best bewaarde geheimen is deze. Zorgt er voor dat al de politieambtenaren zich volledig concentreren aan de grenzen van Nederland, op arme en bruin mensen dan zijn er geen meer om de tuk tuk lux trein te controleren. Bijkomend voordeel het is altijd prijs men kan er de gevangenissen vol mee steken het gerechtelijk apparaat er mee overspoelen. Dat door dat apparaat er mee te overspoelen de ernstige misdaden niet of nauwelijks meer gestraft worden het zal de corrupte* mens niks kunnen schelen. Wie een beetje logisch nadenkt betekent die tuk tuk lux trein niet alleen een uitvoer maar ook een invoer. Uiteraard hoort men er niet uit te zien als langharig werkschuw tuig. Het enige wat nodig is er uit zien als een braaf koppel in eerste klas en de grenzen zijn open voor uitvoer en voor invoer.
Een voorbeeld terwijl dutroux zijn misdaden beging verplichte de heer Watelet ** senior de politieambtenaren iedereen die betrapt werd op het bezit van een joint een pv aan te smeren. Als er enkele honderdduizenden joint rokers zijn dan betekent dat het overspoelen van het overheidsapparaat die alle tijd opslorpt.
*Tijdens de beurscrisis bleek dat de corruptie in BelgiŽ 25 miljard per jaar bedraagt
**Deze persoon is van christelijke signatuur deze zullen alcohol nooit als een drug beschouwen want iedereen weet wat wijn betekend voor de christelijke gemeenschap. Dat er massaal armen en bruin in de gevangenissen belanden het zal christelijke gemeenschap worst wezen de bedoeling is dat iedereen zich laaft aan opium voor het volk. De religie.

 

Er zijn 9 bezoekers online, waarvan 0 leden: .