writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

I-T ers.

door verf


I-T ers wie kent ze?
Wie zijn ze?
Meestal worden I-T ers behandeld als verwaarloosbaar. Als men ze ziet zitten, of lopen. Dat lopen is al wat moeilijker zichtbaar door zeer zeldzaam. Maar ze doen het soms. Verwaring is hun deel. Bij die I-T ers reken ik mijzelf niet. In hun grote en godelijke toegeventheid laten ze mij mijn ding doen met apparaaten waar ik totaal geen zicht op heb. Zij leiden mij. Mijn vingers toetsen op de juiste toetsen. De toetsen die ze mij dikteeren. En na de laatste aanslag blijkt dat het wonder computer opeens dingen doet wat ik in mijn diepste dromen nooit had vermoed. Als ik zelf die toetsen aanslaag, of cabeltjes insteek dan is mijn comunikatie met de buiten wereld voor enige tijd onderbroken.
Ik reken mijzelf niet tot die mensen soort. Het gaat ook niet over die huurling die bij u de kabeltjes insteekt. Het gaat over een kleine groep die geheel dat internet begrijpt. U begrijpt het niet daarom een voorbeeld.
Jaren geleden was ik bevriend met iemand die internet begrijpt* hij werkte in een nogal bekend zeer groot bedrijf hij instaleerde de I-T machientjes de soft machientjes. Op een dag zei hij tegen mij " verf" zei hij "ik weet alles van die firma de witte kassen de zwarte kassen alles wat binnengaat alles wat buitengaat. Ik kan ieder zijn E-mail lezen. Alles" zei hij "ik weet meer dan den baas". Het I-T ertje was toen een twintig jarige knaap. Ik heb hem vanaf toen aangesprooken met uwe godelijkheid. Het is gelukt. Ik in zit op internet. Als zijne godelijkheid mijn loslippiheid niet bestraft dan zult u nog verder iets van mij hooren. Anders verdwijn ik uit ieders leven. Die I-T ers kunnen dat ook met u................

 

feedback van andere lezers

 • hettie35
  Daar heb je een waar punt te pakken, iets waar weinig over
  nagedacht wordt. Maar je zult er maar mee te maken krijgen,
  dan is Leiden en je PC in last!!

  groetjes Hettie
  verf: dank U voor UW FB GR......ed
 • MarieChristine
  Inderdaad Verf, we kunnen het internet niet meer missen; maar of het safe en anoniem is, is een andere kwestie. Goed aangehaald.
  M-Ch.
  verf: dank U voor UW FB GR......ed
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .