writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Weetjes

door GoNo2Sport

Het Wereldkampioenschap Snooker in Sheffield wordt dit jaar betwist tussen twee Schotten. Mc Dwarf ( een dwerg van 1m40 ) en Mc B.Lindeyes ( een blinde gewezen autorij-instructeur ).

Het Wereldkampioenschap op de Weg wordt dit jaar uitzonderlijk verreden op de overdekte wielerpiste van Grenoble. Naar verluidt zou er een hindernispiste op het parcours aangelegd worden. Het belooft een zwaar parcours te worden. Laten we hopen dat de weergoden een beetje meezitten.

De Rode Duivels hebben zich nu al geplaatst voor het Wereldkampioenschap Voetbal 2022. De Veteranenploeg kijkt er al naar uit en zegt dat de ticketverkoop op gang geschoten wordt door E.Wally.

Kim Clijsters kapt definitief met het tennis. Ze zal zich nu toeleggen op badminton. Uit goeie bron vernamen wij dat dit iets minder zwaar en stresserend is.

Politiek

Leterme, in een vroeger leven premier van dit goddelijk landje, heeft als afscheidscadeau een koppel Vlaamse reuzen gekregen. Deze BHV-konijnen zijn katholiek grootgebracht, zingen 's nachts de Vlaamse Leeuw en doen waar ze goed in zijn. Namelijk kweken, daar dienen ze ook voor. In 't slechtste geval kan hij ze nog opeten, maar dat vergt vijf minuten politieke moed.

Elio Di Poepo, sorry Di Rupo, heeft gezegd dat hij het Federale Parlement in 't roze zal schilderen om de holebi's die op hem gestemd hebben tegemoet te kopen en alzo de discriminatie weg te werken. Als hij premier wordt welteverstaan. BHV wordt gesplitst in drie zones: hetero-, lesbo- en homozone. Kleenexzakdoekjes en Durexcondomen worden gratis aan de ingang van 't parlement verdeeld. Met handleiding. 't Is om te huilen, nietwaar?

Kerk & Leven

De bisschop van Brugge heeft besloten om geen misdienaars toe te laten in de H.Bloedprocessie. Gezien de omstandigheden waarin de huidige kerkelijke leiders zich bevinden en het gebrek aan misdienaars die nog geen klacht ingediend hebben. Hij zegt dat de H. Bloedprocessie geen behoefte heeft aan een fluitconcert. En van fluiten kennen ze iets op 't Bisdom.

Om dezelfde redenen zal de paus ook niet aanwezig zijn. De H. Vader zegt dat hij een match moet fluiten tussen z'n misdienaars en de Wiener Sangerknaapjes. Na de match is er een gezellig samenzijn in de catacomben van het Vaticaan. DJ El Diabolo speelt er ten dans. De inkom is geheel gratis voor paters, priesters en nonnen. Voor misdienaars ook!

Tot zover deze korte nieuwsberichten vers van de pers


ęGoNo 

feedback van andere lezers

 • manono
  Met een glimlach gelezen!
  GoNo2: Dankuwel!
 • Hoeselaar
  Lekker luchtig met toch wel een sarcastische ondertoon, je zou wel voor minder
  Knap je futuristisch huiswerk gemaakt

  Willy
  GoNo2: Dankuwel!
 • silvia
  :-) lollige blik in de toekomst !
  GoNo2: Dankuwel!
 • hettie35
  Heel graag en met een glimlach gelezen,
  groetjes Hettie
  GoNo2: Dankuwel!
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .