writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Bellen.

door verf


Straks zal men beginnen bellen. Ik kan gaan incasseren bij de bank.
Ik had een controversiŽle tekst naar de kranten en weekbladen gestuurd. Ze hadden het gepubliceerd met mijn telefoonnummer er bij om mij te pesten.
Ik had ze. Men begon al te bellen. Voor dat men meestal woedend de telefoon dichtgooiden was er al enkele minuten verlopen en iedere seconde bracht mij winst op.
Bij de tweede beltoon werden men ingeschakeld in mijn sisteem. Dat besefte niemand want wat men hoorde was dezelfde TUUUT....TUUUT.... als de officiŽle tuuuut alleen men hoorden mijn tuuuut . Na enkele zenuwslopende tuuts werd er opgenomen enkele seconden later hoorde men het volgende.
For engliesÖÖÖÖ......... DRUK 1
Poer le france.............. DRUK 2
Duits sprache................DRUK 3
SACHEL JECHUM............DRUK 4
SAAACH BI ....................DRUK 5
VOOR HET NEDERLANDS.DRUK 6
Voor wie toen nog niet afgehaakt had:
Een opgewekte stem zei U WORDT ONMIDELIJK GEHOLPEN waarna een zacht slaapverwekend wijsje klonk. Voor de grap werden na tien minuten iedereen die nog altijd aan het luisteren was doorgeschakeld naar het ministerie van financiŽn. Een forse stem zei opeens HET MINISTERIE VAN FINACIEN WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN. Iedereen haakte toen wel af. Het ministerie werd overspoeld met geheimzinnige bellers die opeens neerlegden.

 

Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .