writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Man man man mezerie mizerie.

door verf

Als de politiekers niks te doen hebben dan begint men er op te pikken. Ze verdienen te veel. Ze hebben een dikke nek. Ze worden gefotografeerd liggend voor hun villa in wulpse posities. En als ze dan opeens wel aan het werken slaan dan verkondigt het licht van Limburg dat hij niet meer gaat stemmen. Als meneer heelal nu niet meer gaat stemmen dan moet hij inderdaad nooit meer gaan stemmen. En mag ik even opmerken dat politieker zijn in dit land een zeer onderschat werk is. Ieder woord ieder gezichtstrek wordt geanalyseerd en wee diegene die de plaatselijke normen niet respecteert de volkswoede is hun deel. Het is de wetgevende macht. De uitvoerende macht moet die weten respecteren zoniet dan leven we in een politie staat.. Dus stemmen voor die hap. Jaren geleden tijdens de eerste ronde van de Franse verkiezingen was het een warme zonnige dag. Geheel links lag in de zon zat niet in de stembus. Toen ze thuis kwamen bleek le pen de tweede grootste politicus. Tijdens de tweede stemronde hadden ze nog de keuze tussen Chirac of le pen. Conservatisme vierde hoogtij. Sarko is er nog een uitvloeisel van. Voor die ene luie dag in de zon.

 

feedback van andere lezers

 • GoNo2
  Ze moeten u minister van Onderwijs maken of beter nog: minister van Taalhervorming...
  verf: HI HI dank U voor UW FB GR......ed
 • hettie35
  Je schrijft het mooi neer, niets van te zeggen, en dat doe ik dan ook niet,
  maar ik heb toch de neiging te denken maak je
  er niet te druk om, ze doen toch wat ze willen met of zonder achterdeurtjes. Wij als gewone mensen kunnen er weinig aan veranderen. Proberen om op de juiste partij te stemmen zou een mogelijk kunnen zijn. Maar ze liegen toch allemaal de één iets
  meer dan de ander, maar liegen en draaien doen ze allemaal!

  groetjes Hettie
  verf: dank U voor UW FB GR......ed
 • manono
  Ik weet niet meer op wie ik wil stemmen. Globaal bekeken speelt het politiek leven zich af op het niveau van vierde jaar lagere school.

  Schooltelevisie van het begin tot het einde.
  verf: dank U voor UW FB GR......ed
 • tessy
  Hoe, waar, wanneer ? Heb ik iets gemist ? Politiekers die aan het werken slaan ? Niet veel van gemerkt de laatste jaren.
  verf: dank U voor UW FB GR......ed
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .