writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Yves Desmet verzoekt de laatste die bij het Vlaams Belang buitengaat vriendelijk om het licht niet v

door VERF

Yves Desmet verzoekt de laatste die bij het Vlaams Belang buitengaat vriendelijk om het licht niet vergeten uit te doen.

Met alle respect maar als je evenveel tijd had besteed aan de legalisatie van cannabis als je aan de wevre hebt besteed dan was: cannabis al lang gelegaliseerd, de winter was al lang aan de pillen en de spuit, de helft van de gevangenissen stonden leeg, en, was er niet ieder jaar 2 MILJARD euro naar Nederland gevloeid.

Met alle respect maar als je evenveel tijd had besteed aan de legalisatie van cannabis als je aan de wevre hebt besteed dan: zaten we nu niet in een POLITIESTAAT Volgens de wetgevende macht heeft iedereen recht op 3gram en 1plant als de uitvoerende macht dat niet respecteert zoals in w-vl dan zitten we toch in een POLITIESTAAT. Of ligt ieper en tielt niet meer in BelgiŽ.


Met alle respect maar als je evenveel tijd had besteed aan de legalisatie van cannabis als je aan de wevre hebt besteed dan : terwijl de alerte overheid ambetanttenaren dat ene plantje waren uit aan rukken bij mijn arme vrienden verklaarde Ar. Het nieuwe licht in Kortrijk doodleuk dat de hasjiesj klaar lagen voor gebruik. Op de VRT. Clerk heeft het blijkbaar niet gehoord en het plaatselijk parket ook niet. De meester ARNE en de slaven DE ARMEN EN DE BRUIN.
Een echte rechtse dictatuur.


Met alle respect maar als je evenveel tijd had besteed aan de misdadige manier waar in Merksplas onschuldige worden vermoord als je aan de wevre hebt besteed dan : dan was een tentoonstelling "geen schuld wel straf" niet nodig geweest. Dan had uw krantje alle mechanismen kunnen blootlegden. Het was veel effectiever geweest tegen de echte waanzin die van het nationalisme. Naast lowieke de leugenaar uit leuven de poedel van de winter krijgen we een nieuwe poedel die van Sauwens.

Geen schuld, wel straf
Foto's Lieven Nollet
22/05 -12/09/2010
Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43
9000 Gent
BelgiŽ
www.museumdrguislain.be

beste sory dat ik op deze manier moet antwoorden op uw fb maar ik geraak er niet in op de fb pagina daarom hier een reactie als u zo goed weet waar er cannabis te vinden is gelieve hier een adres achter te laten
dank u
In BelgiŽ worden al decennia lang zieke mensen opgesloten in gevangenissen.
Sedert Roger Van de velde weet iedereen dat. Of zou moeten. Jaar na jaar worden in de media artikels gepleegd over die misdaad het interesseert blijkbaar niemand. Als men het er over heeft verwijst men naar noord Korea. Moest het niet zo erg zijn dan lijkt het wel een absurde grap. Informeer u www.museumdrguislain.be en als het u niet stoort in uw zeker belangrijker bezigheden. VOER DAN AKTIE.

 

feedback van andere lezers

 • manono
  Ik zal eens gaan kijken naar haar foto's als dat kan op Google. Daar sta ik zeker voor open.

  Maar wat ben je weer op dreef, zeg.

  Maak een toertje in Birma of Noord-Korea (de lijst kan aangevuld worden) en dan ga je zelf 'politiestaat' in hoofdletters slaande op BelgiŽ ronduit belachelijk vinden. EN daar zijn ook armen, bruinen en cannabis!

  Is cannabis nu zo belangrijk in het leven? Het is beschikbaar voor de gematigde verbruiker. Wat in godsnaam wil je nog meer? Dat nog meer labiele jongeren er een gewoonte van maken? Tussen de walmen ervan tussendoor een kind maken dat frisse lucht nodig heeft en frisse hersenactiviteit van de ouders. Begin daar eens over te klappen!
  En laten we maar zwijgen over het liegen en bedriegen van mensen die verslaafd zijn en op familiaal vlak en anderszins mensen gijzelen tegen huhn wil in. Schrijf daar eens ene stukje over.
  Ik zal je slordige spelling over het hoofd zien en alleen naar de inhoud kijken.


  VERF: beste mijn boek kunt u vinden op deze site onder boekenwinkel onder de naam Ed Verf - Hoe zelfs links mij discrimineert als homo via deze link http://www.writehistory.be.maggie.priorweb.be/?p=manuscript&id=159 of deze link http://verf.serverworks.org/gallery/gallery/view_album.php?page=1

  dank u voor uw fb gr....ed
 • Dora
  In Ethiopie kauwt men chat, een plant, die hen wat verdooft opdat ze niet zo goed voelen dat ze niets hebben......niets kunnen worden en overhoop geschoten worden als ze voor gelijke rechten vechten.
  Ik ben er geweest, wellicht ook een mogelijkheid om je te verdiepen?
  VERF: belgie vergelijken met jemen gelieven belgie te vergelijken met nederland aub
  dank u
  dank u voor uw fb gr....ed
 • verf
  beste sory dat ik op deze manier moet antwoorden op uw fb maar ik geraak er niet in op de fb pagina daarom hier een reactie als u zo goed weet waar er cannabis te vinden is gelieve hier een adres achter te laten
  dank u trouwens een andee vraag woont u wel in belgie ?
  VERF: en wie zijde gij

  dank u voor uw fb gr....ed
 • GoNo2
  Ben je daar nu weer met je flauwe kul? Schrijf een deftig verhaal, iets waar een mens kan van leren. Pleidooien voor druggebruik horen hier niet thuis...
  VERF: ga in wat wolkenkrabers vliegen godsdienstfanaat
  dank u voor uw fb gr....ed
Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 0 leden: .