writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

@manono @Dora

door verf


Beste vroeger reageerde ik zoals u tot mijn broer en mijn beste vriend slachtoffer werden van de totaal mislukte war on drugs.$ Het enige dat ik nu kan doen is er over schrijven. Ik hoop dat uw familie, vrienden, kennissen niet treft want het enige dat u dan kunt doen is er over schrijven en uitzoeken hoe het nu zit. Constateren dat de war on drugs niks met gezondheid te maken heeft maar een economische en racistische oorlog is. Rustgevende middelen worden verdovende middelen genoemd en opwekkende middelen zijn overal te koop energieboest met of zonder vitamines. Ik ben het ook wat beu. Ik ga de argumentatie niet herhalen lees mijn teksten. Ik ga op pensioen. Het gaat u goed.


$ ps toevallig kocht ik onlangs nog eens de humo daar staat een artikel in die beweert dat 1% (3000) van Gent aan de metadon kuur volgt. Over gebruikers zijn geen cijfers. Na 40 jaar war on drugs.

 

feedback van andere lezers

 • Dora
  Wellicht was er iets aan uw stuk niet geheel duidelijk?
  Ik heb niet de strijd TEGEN drugs opgepikt, juist het tegendeel
  en gereageerd op het woord politiestaat
  tegenover de onvrijheid in andere landen.
  Heb u gisteren een mail daarover gestuurd.

  verf : dank u ik heb er een terug gestuurd
  gr....ed
 • manono
  Ik had een hele feedback geschreven maar die is weg.

  Kort samengevat : waarom schrijf je geen boek over je ervaring. Als ik het goed begrijp zit er iemand die je heel graag hebt verstrikt in het klwuen van het rechtsapparaat en raakt er niet uit.
  Schrij er dan een evenwichtige, samenhangend verhaal over zodat mensen kunnen begrijpen waar je het over hebt.

  Ik ben eerlijk maar als ik een lijst opstel van de problemen die mijn aandacht vragen dan staat honger op de eerste plaats en cannabislegalisering op de laatste.

  Mensen hebben zich gedrogeerd sinds de prehistorie. De excessen komen voor bij ontwichting : de Inuit, de Aboriginals, de IndustriŽle Revolutie in Engeland met de goedkope gin voor het werkvolk.
  Hoe bepaal je ontwrichting? Ik vind het niet gezond dat mensen uren in de file moeten zitten om op hun werk te raken dat ze moeten doen om eten te kunnen kopen. Vind ik zo absurd. Voor mij is de 'normale' maatschappij een ontwrichte maatschappij.
  Daarom hoef je nog geen toevlucht te nemen tot drugs. Je kan je ook terugtrekken in fantasie, of je fysisch afsluiten van die maatschappij of andere oorden opzoeken die beter bij je temperament passen. Er zijn opties. Daarom vind ik cannabislegalisering niet het belangrijkste.
  Dat het gerechtsapparaat te wensen over laat... dat staat vast. Dat de visie in die maatschappij op psychisch zwakke mensen getuigt van weinig inlevingsvermogen, staat ook vast.

  Ik zie de problemen in ene ruim perspectief en kom telkens tot de eindconclusie dat we in dit land bij de gelukkigen horen.
  Het kan altijd beter. Dat staat vast.

  Schrijf je verhaal op, Verf, of neem het op z'n minst in overweging.
  verf : beste lees mijn teksten bestel mijn hi hi boek http://www.writehistory.be/?p=auteur&id=verf
  gr....ed
 • GoNo2
  Opgeruimd staat netjes!
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .