writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

*geen titel

door VickyLievens

leestermijn verstreken

 

feedback van andere lezers

  • geertje
    Vicky, een pareltje om te lezen, maar wel van een ongekende wreedaardigheid...
    goed beschreven !
    ALLES IS FICTIE telt in dit geval...zeker en vast.
    JIJ HEBT TALENT...absoluut van toepassing !
    liefs, geertje
    VickyLievens: heel erg bedankt
    groetjes Vicky
  • puk
    Het verhaal op zich is spannend, maar er staan zoveel fouten in grammaticaal, in de spelling en in het gebruik van verleden en tegenwoordige tijd, dat het geen goed verhaal is. Je grbruikt zelfs tegenwoordige en verleden tijd in een zin. probeer ook eens niet elke zin op een nieuwe regel te beginnen.s Maak alinea´s. Er zit een goed verhaal in met wat meer aandacht voor de taal.
    VickyLievens: wat je nu zegt is zoals aan iemand met parkinson te zeggen om op te houden met beven. een verhaal schrijven als je dyslexie hebt is niet simpel. ik zou jou eens een verhaal willen zien neerpennen als je woord en letter blindheid hebt. als ik een verhaal leest van iemand anders kijk ik enkel naar het verhaal zelf, en niet naar allerlei domme taalregels. daar gaat het immers niet om, een verhaal schrijven gaat over fantasie, inhoud en spanning. hier hou ik altijd rekening mee als ik iemand anders zijn verhaal lees. maar vanaf nu zal ik als ik OOIT een verhaal van jou lees dat meer aan de technische kant bekijken en niet aan de artistieke kant, net zoal jij!
  • Hartman
    zeker heb jij talent. en die moet je zeker gebruiken
    VickyLievens: heel erg bedankt,
    wat een leuk compliment.
    groetjes Vicky
  • Ghislaine
    Inhoudelijk van uitstekende kwaliteit. Als jij ooit de wens koesterd van te publiceren, dan zou ik puk's goede raad toch even opvolgen. Ik heb zelf een zoon met dyslexie en weet waarover het gaat. Als men gerichte kritiek geeft, gaat het om je later als schrijfster te stimuleren. Hopelijk ben jij zo'n slimme meid, die dat weet te waarderen. Hier zijn we geen rivalen, maar schrijfhulpen naar elkaar toe. Het is op andere site's al eens anders gesteld. Dus lieve Vicky GO FOR IT!!!
    VickyLievens: heel erg bedankt,
    ja ik koester de wens om ooit een boek te publiceren, maar ik denk dat die wens nog ver verwijderd is, zoals puk ook zegt mijn gramatica is niet zo best en ook de juiste tijden gebruiken is moeilijk voor mij. maar met de raad van jullie allemaal zal ik er wel geraken. langzaam maar zeker verbeter ik ook mijn eigen verhalen steeds opnieuw, zoals ik deze waarschijnlijk ook zal heschrijven.
    groetjes Vicky
  • Jelsi
    Heel goed geschreven. Het lijkt een reeks verhalen over Reïncarnatie. Het verhaal zelf lijkt, omdat elke zin op een nieuwe regel begint, meer op een gedicht. Ik heb een paar van je verhaaltjes gelezen, maar wat volgens mij ontbreekt is een achtergrond. Waarom ben je geboren als ridder, draak, zeemeermin, enz... Nu weet ik niet of dat je bedoeling is, maar het bindt de opeenvolgende stukjes wel aan elkaar. .
    VickyLievens: heel erg bedankt,
    de verhalen gaan inderdaad over reïncarnatie, het is één ziel die steeds opnieuw na zijn dood wordt gereïncarneerd. als je de jaren vergelijkt zal het duidelijker worden. en als alle verhalen van "mijn leven als..."af zijn schrijf ik een soort beoordeling van het hiernamaals, waarom ze als de volgende creatie worden gecreëerd.
    groetjes Vicky
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .