writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Massa processen in West-Vlaanderen in de jaren tachtig.

door verfJustitie in wvl was in de jaren tachtig zeer actief . Toen diegenen die aan de macht waren die nu blijken massal kinderen te hebben misbruikt. Ze organizeerden massa prosessen tegen al diegenen die geen alkool ( een kristelijk simbool ) meer lusten maar het ongevaarlijke cannabis gebruikten. Nu is het nog zo dat cannabisgebruikers die wergeren te stopen geinterneerd worden in vergeetputen. De kristerlijke crimineelen wezen met hun vermanend en bestrafend vingertje naar diegenen die liever geen alcohol (een kristelijke drug die een lichaam simbolizeerd) wilden gebruiken maar een joint gebruikten.
De katolieke minister van justitie verplichte iedere die gevat werd met een joint te bestraffen criticie voorspelden het stilvallen van justitie. Een paar maanden later werd Affaire Dutroux ondekt, en nu weten we wat die katolieke minister in werkelijkheid te verbergen had. Door politieabtenaaren zoveel werk te geven voor het opsporen en bestrafen van een onschuldig plantje. Werden de crimineelen die toen kinderen verkrachten beschermd.
Laat mij niet lachen NIEMANT WIST ER VAN.

 

feedback van andere lezers

  • Dora
    Je maakt hier een punt, wat inhoud betreft. Te kort voor een column, te lang voor een Runner.
    Er staan ook zoveel taalfouten in, onaffe en niet goed lopende zinnen, dat mijn tenen krom in de schoenen staan. Jammer.
    Dit is een schrijverssite, ik neem aan dat je ook wel wilt dat de stijl en de vlotheid in het lezen meetelt?
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 0 leden: .