writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Prostiuee gevonden

door hettie35

Ze liep met haar hoed schuin over een oor aan de overkant. Vurig rood met een grote boem erop, of iets wat daar voor door moest gaan. Haar pumps en tasje waren van het zelfde allooi. Zelf de lippen waren gestifd in gelijke kleur, een dame zogezegd. Voor de juwelier bleef ze een tijdje voor de etalage staan kijken, keek soms eens ongemerkt om haar heen maar bleef staan. Ze viel op in de drukke winkelstraat met haar fleurige verschijning en had dan ook veel bekijks. Het blonde golfende haar kwam elegant onder haar hoed vandaan. Om de hoek van de straat kwam een opvallende zilvergrijze auto aangeleden. Zo rustig en zacht dat je het geen rijden meer kunt noemen. Blijkbaar had ze vanuit haar ooghoeken hem al aan zien komen en met korte en aarzelende pasjes liep ze ernaar toe. Het portier werd open gegooit en de chauffeur maande haar met een boze en harde stem om in te stappen. Ze aarzelde bijkbaar te lang naar zijn zin want er kwam nog een driftig gebaar acheraan om op te schieten. Snel stapte ze toen in en met een klap vloog het portier dicht en weg waren ze. Een dag later stond er in de krant, dat er een stoffelijk overschot was gevonden door een vroege wandelaar. Later werd er in een politierapport gezet dat er weer een prostiuee was gewurgt en verkracht. Zij was de vierde in de rij!

 

feedback van andere lezers

 • GoNo2
  gegooid
  gewurgd
  Kort en bondig om te lezen!
  hettie35: Ik had er een artikel over gelezen in de krant,
  groetjes Hettie
 • bessy
  stof voor een verhaal
  maar ik denk gewoon dat het haar man was, zij heeft gebeld schat kom je me even ophalen, ik sta hier bij de juwelenman en heb zo'n pijn aan mijn voeten.
  hettie35: Zou het Bessy? haha
  groetjes Hettie
 • Dora
  Ze is zelfs de ti verloren...
  Ik hoopte even dat ze van adel was en dat haar man haar kwam berispen omdat ze in haar frivole hupse outfitje voor zijn stoute dromen was losgekomen van zijn fantastische SM praktijkjes...van onfatsoen tot lijk.
  hettie35: Tja zo gaat dat dan Dora, ik las een stukje in de krant en weefde het even voor hier.

  Groetjes Hettie
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .