writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Kerstverhaal.

door verf

Mijn bruine vriend werd opgesloten in een zaal. Mijn bruine vriend moest slapen in een bed, dat naast een bed stond waar een zwaar getatoeŽerde man sliep. De meeste tattoo's waren hakenkruisen. De gehele nacht moest mijn bruine vriend de racistische kreten aanhoren, van een man die al 25 jaar opgesloten zat. Een bewaker zei mijn hoog intelligente bruine vriend dat teveel boeken lezen slecht is voor de hersenen. Een patiŽnt die in een crisis terecht kwam werd door drie HULK'S met baseball-bats kalm geslagen, met een verdovend product ingespoten en naakt vastgebonden opgesloten in een kale cel. En het gebeurt nu nog in achterlijk conservatief BelgiŽ. De enige arts die voor honderden patiŽnten beschikbaar was, werd veroordeeld voor seksueel misbruik van zijn patiŽnten.


 

feedback van andere lezers

  • Anjer
    nog teveel onrecht, ik zou schrijven de hele nacht niet de gehele, maar mijn mening hoor! grt Anjer
    verf: dank u voor uw FB GR......ed
  • Dora
    Mijn bruine vriend werd opgesloten in een zaal en kreeg een bed, naast dat van een zwaar getatoeŽerde man wiens lijf bezaaid was met hakenkruizen.
    verf: dank u voor uw FB GR......ed
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .