writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Bubbelzijdig plakt niet (2 x Espresso)

door Dora

Weegschaal met vanuit numerologie ook nog eens tot mijn zesenvijftigste alleen door moeten brengen is nou niet direct wat je noemt een levensloop die ik iedereen toewens.
Ik balanceer dan ook in het extreme en wellicht komt er daarom geen schot in de zaak.
Links was- en droog ik af maar trap een bal met rechts. Met beide zijden schrijf ik even snel en voor het fijne penseelwerk neem ik de rechterkant, het abstrakt brede verfwerk kwast ik links.
Mijn linker- en rechterhersenhelft neemt de taken naadloos van elkaar over en innerlijk ontdek ik evenveel mannelijks als vrouwelijks hoewel ik enkel heterosuwele gevoelens heb gehad. Straks kom ik in de hemel noch de hel omdat God ook niet kan kiezen.

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Een makkelijke weg geeft nooit voldoening, mijn motto is: waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?
  Van numerologie weet ik niks af. Wel speelt het getal 14 een abnormaal grote rol in mijn leven, net als jaartallen die op een 2 eindigen (behalve 1972, of ik heb iets verdrongen toen. Nou ja lijkt me sterk).

  Groet,
  Greta (ook weegschaal, ascendant weegschaal)
  Dora: Als jenumerologie (zoals ik op je 57e) leert kennen blijkt er teveel te kloppen om het te negeren. Het is niet moeilijk, maar dan moet je me even je geboortedag en jaar mailen...In grote lijnen kan ik de de steekwoorden vertellen, maar of je als weegschaal met ook nog ascendant weegschaal er wat mee kunt? Gelukkig neem je iet de makkelijkste weg, dus... Er is hop voor wroeters in aarde en lucht
 • koyaanisqatsi
  Niet (kunnen) kiezen is ook een keuze natuurlijk... :-p
  Dora: Ik kies wel degelijk, maar kennelijk niet voor de 'makkelijkste' weg en in mijn pircipiepels weet God ook niet meer waar hij kijken moet... Afwachten dus, ha ha, er is leven na de dood, zegt Freek.
 • elpe
  Vagevuur....ook niet slecht , daar is te minste iets te beleven.

  Dora: Oef, ach gatsie... ik zit er nu al zo lang in... daar helpt geen brandstapel nog wat aan....
 • Runner
  De weg van hemel naar hel is geplaveid met twijfels (soort kiezelstenen van diverse grootte)
  Dora: Ik dacht altijd dat het goed was om uitgebalanceerd te zijn, maar onmacht en keiharde onwil kan niemand bij een ander wegnemen. Mij tegen de kasseien slaan en dan nog eisen dat ik moet blijven liggen en geen pijn mag voelen is iets teveel gevraagd voor een sterveling als ik
 • tessy
  Ah nummerologie..ik zal mijn gegevens nog eens doorsturen want ben een beetje vergeten :-)
  Morgen kan ik eindelijk laptop binnendoen, hij zal dan zaterdag klaar moeten zijn..oef kan ik weer 'normaal' meedoen :-))
  Liefs
  Tess
  Dora: Hallo meid, nu kan het nog (drie koningen zijn nog niet voorbijgestoven) ... gelukkig nieuwjaar en die nummers doen we gewoon de volgende keer nog eens. Ik neem dan mijn boekje wel mee en de kaarten, lijkt me leuk...
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .