writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verdroogde korst (2 x espresso)

door Dora

Voordat een mens kiest komt er een heel systeem in werking dat ervaring, mogelijkheden en verlangen combineert. Soms is het onmogelijk het geheel zo feilloos in te schatten dat je van te voren weet of je keuze juist uitpakt. De ene mens is in staat dan een risico aan te gaan waar de ander ervan afziet iets te doen. Dingen op hun beloop laten kan soms een goede keuze zijn. Ik ken mensen die nooit initiatief tonen. Zij krijgen regelmatig magnifieke ervaringen in de schoot geworpen en vinden ook dat ze het hebben verdiend. Sommigen halen hun schouders op als ze een wonder krijgen toegestopt. Een ander knipmest zelfs voor de inspiratie die aan de toegeworpen korst verdroogde fantoompijn kleeft.

 

feedback van andere lezers

 • Anjer
  laatste zin, magnifiek, Dora verdroogde fantoompijn die kleeft, ha en ja sommige mensen krijgen het in de schoot geworpen en anderen moeten er verdomd hard voor vechten en dan lukt het nog niet! grt Anjer
  Dora: Dank je Anjer. Inderdaad helemaal goed samengevat.
 • julien_maleur
  interessant stuk over keuzes maken en kansen benutten. Iedereen zou jouw uiteenzetting af en toe eens moeten lezen en er zijn conclusies uit trekken.
  groeten
  Julien
  Dora: Oef , wat een compliment, Iedereen? Dank je wel
 • koyaanisqatsi
  Sluit me aan bij ivo.
  Dora: Ja 120 woorden heb je er al gauw, als je zo'n kletskop bent als ik... Dank je
 • ivo
  knap om dit in zo weinig woorden en vooral letters te schrijven, heel knap
  Dora: Leuk om te doen, dank je en af en toe vliegen ze er maar zo op... 2 x 60 , niet meer of minder en het moet natuurlijk wel ergens over gaan.
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 0 leden: .