writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dilemma

door Anjer

Het dilemma ontvouwt zich nog steeds, welk dilemma? Het dilemma om het publiekelijk stellen van een autobiografie, kreeg goeie reacties, elk van een andere mening, en dat het beklijft, of het beklijft! Eenieder heeft wel de ervaring, goed of slecht, toch is het inderdaad om over na te denken. Na te denken over de consequenties dan en of ik die al wil aanvaarden. Je kan je levendig indenken wat die dan wel zijn, die consequenties. Daarom, het besluit om momenteel niet verder te gaan met het verhaal "hoe Anjer ontstond". Wel het schrijven binnenin, dat blijft, en het opschrijven op een puur wit blad papier, het kwijtraken, het loslaten! Maar, aan al die het gelezen hebben, dank, dank voor het medeleven. Ik gaf een blik op het innerlijke ik, Ha een titel voor een gedicht, het begin van een gedicht! Bedankt tot het volgende verhaal! grt Anjer

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Willy heeft al precies gezegd wat ik ook wilde zeggen!

  Groet,
  Greta
  Anjer: thanks greta grt Anjer
 • Runner
  Zo gek nog niet wat je opmerkte het niet te verhalen, maar te dichten. In een gedicht kun je mooi in fragmenten werken en jezelf als persoon daarin niet centraal zetten. Dichten doe je in beelden (foto's) terwijl een verhaal meer een film is. Zo kun je je toch uiten zonder jezelf in beeld te stellen.
  Het bijzondere van dichten is dat de lezer het naar eigen voorstelling gaat vertalen dat volkomem kan afwijken van het beeld van de schrijver!
  Anjer: ja ook een goed idee he, thanks grt Anjer
 • ivo
  schrijven is blijven, al wat op het papier staat, gaat er nog met moeite af, soms moet je krabben en soms blijft het erop staan, schrijf het op in een schriftje wat je hier online wou zetten en bekijk het eens binnen enkele jaren, wedden dat je zal relativeren of nog scherper zal zetten?
  jaren doen veel slijten en verzachten en vooral verwerken zodat het een plaatsje heeft bij al het andere ..
  Anjer: thanks grt Anjer
 • Dora
  Je kunt wellicht eerst achter de schermen met iemand, die meer afstand heeft, je autobiografie uitwerken. Twee (3-4-5-etc) weten meer dan een Zodra het om bekende makkelijk herkenbare mensen gaat wellicht een jurist vragen te kijken of je er wettelijk problemen mee krijgt. Alhoewel, men zal wellicht k nog zeggen dat die sensationele ophef goed is voor publicatie? Ja, alles goed overwegen...is altijd verstandig.
  Anjer: thanks as always grt Anjer
 • Hoeselaar
  Beste Anjer gooi alles wat je kwijt wil op het papier maar zorg ervoor dan je je niet zelf te zeer bloot legt waarmee men je kan compromiteren.
  Mijn zegen heb je

  Willy
  Anjer: thanks willy grt Anjer
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .