writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

vingers 12 (3 x espresso)

door Dora

Liedwien kan beslist niet slapen. Het raast woedend in haar hoofd. Ze voelt zich op een vreselijke manier misbruikt en ze zint bloedig op wraak. Heel voorzichtig laat ze, millimeter voor millimeter, haar voeten uit het bed glijden, maar op het moment dat ze bij het zeegroene schijnsel het bed uit wil sluipen wordt Adriaan wakker en grijpt haar vast.

"Nee liefje, hierrrrr gebleven, lekkerrrrr naast je mannetje," fluistert hij geniepig. Zijn krakende stem lijkt op die van Eucalypta, de heks bij Paulus de Boskabouter. Geklauwde vingers als gietijzeren klampen laten diepe putten in haar bovenarm na. Hij kruipt, lepeltje lepeltje gelegen, zo dicht op haar dat zijn jongeheer tegen haar stuitbeentje stoot, maar hij slaapt snel weer in. Hij snurkt.

Moe en desolaat komt Liedwien tot rust en ze besluit morgenvroeg een nieuwe poging te ondernemen. Ze heeft nog geen toilet ontdekt en ze moet eigenlijk wel nodig, maar in de houtgreep van een dictatoriale kerel die ze onaantrekkelijk vindt belooft ze zichzelf geen aandrang meer te hebben. Zijn hete adem in haar nek bezorgt haar aan één stuk rillingen.

 

feedback van andere lezers

 • bessy
  lepeltje lepeltje een lieve uitdrukking(vind ik) in een luguber verhaal.
  Dora: Ja, net alsof je een kleuter een lekkere rode lollie aanbiedt en het kind denkt dat hij naar aardneitjes zal smaken. Hij glimt zo smakelijk en ze steekt hem helemaal gretig in haar mond...dan blijkt de aardige mijnheer die hem haar gaf hem te hebben ingewreven is met hete pepertjes...Ah bah... ga weg, de fantasie gaat met me op de loop. Maar dank je wel.
 • Runner
  Adriaan is behebt met een vorm van spaarzaamheid. Het lekkere hunkerig voor hem uitschuiven. Ik hoop dat het ultieme hem ontglipt!
  Dora: Jong geleerd is oud gedaan? Dank je...
 • Mistaker
  Rilling hier, rilling daar, ja je ziet er veel dit jaar!

  G
  Dora: Soms is de espresso al lauw voordat je er van genoten hebt. maar ja... niet snel opgediend misschien? Dank je wel, Mistaker
 • warket
  Mannetje-vrouwtje zoals ik het niet ken lees ik hier...
  Dora: Ik ken dat ook niet, gelukkig???? Dank je wel
 • Wee
  M'n mokje is leeg ... Nog een (of drie) alstublieft :)

  Dora: Doe ik.. morgen, dank je
 • ivo
  rilling rilling rilling brrrr
  Dora: Jaha jaha, Hierrrr Brrrr, dank je
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .