writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Vingers 14 (6 x espresso)

door Dora

Nadat Liedwien haar behoefte heeft gedaan neemt Adriaan een snelle douche in de yacussi en dan kust hij haar op de wang. "Kijk maar eens in de kast achter het bed, daar vind je alles wat je nodig hebt," zegt hij vriendelijk nadat hij de oude kleding van gisteren heeft aangetrokken. Dan neemt hij zijn aktetas en zegt haar goedendag.

Liedwien staat verbouwereerd midden in de kamer en uit automatisme ruimt ze de ontbijtboel op, zich ondertussen verbazend over de complete inhoud van de keukenkastjes. Nee, het is geen domme kerel, alles lijkt perfect in elkaar te zijn gestoken. Handig weggewerkt is de kleine afwasmachine. Er passen vier couverts in en hij vormt een strak geheel met de oven eronder.

Ze bekijkt het paneel met de knopjes maar nergens staat bij waarvoor ze dienen en dan opent ze de inbouwkast achter het bed. In het leggedeelte ligt prachtig ondergoed haar toe te glimmen op de schap naast een collectie fantastisch mooie panty's. Een hele garderobe hangt klaar. Het is nachtmerrieachtig eng hoe goed hij haar smaak kent en ze zucht.

Een zuiver zijden turkoise blouse kiest ze boven een perfect uitziende rok en ze legt een mooi lingeriesetje klaar dat ze na het douchen aan zal trekken. In het badgedeelte vindt ze een weggewerkte kast die alle make-upspullen bevat die ze gebruikt. Haar lievelingsdouchegel! De prachtig zachte handdoeken brengen tranen in haar ogen en ze valt ontmoedigd op het bed.

Het ziet ernaar uit dat Adriaan alles van me weet, beseft ze en van dat idee gruwt ze. Hoe kan dat? Heeft hij haar met een verrekijker bespied als ze nietsvermoedend in haar flatje rondliep? Als ze boodschappen deed? Hoe heeft hij uitgevonden welke oogschaduw ze gebruikt? Nee, ze wil zich niet opwinden, anders houdt ze het hoofd niet koel.

Ze is gevangen. Zittend in het bubbelbad laat ze de douche op volle sterkte masseren om het vieze gevoel van geestelijk verkracht te zijn van zich af te spoelen. Ze besluit zich nergens meer over te verwonderen, want zelfs de juiste tampons staan klaar in de kast en de antieke haarborstel met de bijpassende prachtig ingelegde spiegel vindt ze geweldig.

 

feedback van andere lezers

 • Hoeselaar
  Ik vind dit heel moeilijk om jezelf zulks een beperking op te leggen en er ook nog eens een verhaal van te maken.
  Knap Dora

  Willy
  Dora: Dank je Willy. Zoals ik al zei, het is een heel goede oefening om 'to the point' te komen in de tijd (het moet vrij snel op papiewr staan) en de ruimte die je jezelf oplegt. Een soort training om breedsprakigheid uit de weg te gaan, haha.
 • Mistaker
  Straf bakkie!

  G
  Dora: Dank je, het moet ook wel pittig blijven.
 • bessy
  het tweede leven van een eenvoudige mannetje met zijn aktetas.
  Een wolf is het deze Adriaan..
  spannend verteld
  Dora: Jaja, zonder zijn normale leven kan hij dit niet doen... Dank je
 • julien_maleur
  Erg, gevangen zijn en moeten vaststellen dat diegene die jou gevangen houdt alles van je afweet. Weerom een goed geschreven stuk dat heel vlot leest.
  groetjes Julien
  Dora: Dank je Julien, het helpt me wel als ieder deel maar 60 woorden mag bevatten, goede oefening, vind ik.
 • Runner
  Boeiend en rijk aan fantasie. Vlot leesbaar
  Dora: Dank je wel. Ik fantaseer overmorgen verder, God kwam er vandaag even tussen.
 • greta
  Mooi omschreven dubbele gevoelens, de walging en verwondering.
  Kan ze vluchten?
  Dora: Vluchten kan niet meer... goedgelovigheid heeft haar gepaaid, dank je
 • warket
  Schoonheidsfoutje...bespiet = bespied
  Dora: Oef, kijk het meteen na... dank je wel
 • Wee
  Hij weet de vingers wel op haar gevoelige plekken te leggen ...

  Dora: Ja, ze komt er achter dat het een doortrapt mannetje is, dank je
 • ivo
  het blijft boeien .. psychopaten zijn gek en gevaarlijk pfff .
  Dora: Dank je Ivo... overmorgen meer.
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .