writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Vingers 18 ( 6 x espresso)

door Dora

Ze vindt in de kast, na het verkwikkend warme bad en de heerlijk zachte lotion, een prachtige kimono. Een steek schiet door haar hart. Wat kent hij voortreffelijk haar voorkeur. Zuiver zijde valt om haar heen als een zachte waterval van luxueus en rijk genoegen. Bijna hangt ze hem terug, geschokt. Schandalig lijkt het om hiervan zo intens te genieten.

Fantastisch zijn de kleuren. De gewatteerde pauw, die er met de hand op is geborduurd, geeft haar het gevoel een keizerin te zijn. Ze vraagt zich af of hij haar is gevolgd naar Amsterdam, waar ze in de Japanse winkel precies dit kledingstuk heeft gepast. Het idee bezorgt haar kippenvel, ze heeft niets gemerkt.
Niet over denken, eenvoudig genieten.

Het is pas vier uur als ze ook deze grens passeert en zich overgeeft aan de genoegens die er zijn. Het vlees suddert met rustige bubbeltjes en de smakelijke geur soepelt smeuiig door de ruimte. Speeksel loopt in haar mond. In de koelkast staat de hutspot klaar op de borden. Het kan straks in de magnetron. Hij zal tevreden zijn.

Op het bed oefent ze een paar wulpse poses waarbij precies voldoende opwindends in het oog springt, maar zonder te opzichtig geil te zijn. Ze wil er in deze vorstelijke kimono niet uitzien als een goedkope del. Het is nog te vroeg. Zonder dat het haar bedoeling is dommelt ze in.
"Vuile geplukte soepkip, stomme teef, sta op," schreeuwt hij.

Liedwien droomde net dat ze op vakantie was en omdat hij haar wild van het bed rukt kan ze moeilijk bevatten waar ze is. In zijn ogen woeden oorlogen die ze alleen op de tv in enge horrofilms zag.
"Tomeloos treiterende kuttrut, hoe durf jij je zo frank en brutaal te laten gaan?" gilt hij veel te dicht bij haar oor.

Onwillekeurig beschermt ze haar perfect opgemaakte hoofd tegen de slagen die ze verwacht, maar volkomen onvoorspelbaar neemt hij haar in zijn armen en fluistert dat hij content is over haar inlevingsvermogen. Met een warme natte tong likt hij achter haar oor. "Lieverdje, je hebt het helemaal begrepen, lispelt hij en zet haar op de eetkamerstoel waarna hij de stofzuigerkast opent.

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Straffe bak weer.

  G
  Dora: Ja, wel even slikken, maar dan heb je wel een sterke nasmaak, de hele dag... Dank je wel.
 • warket
  Een brutale man met gemiste kansen. Je schrijft boeiend.
  Dora: Oef, heel erg bedankt voor je mooie compliment.
  Ik probeer het me voor te stellen hoe zo iemand in elkaar zit en hoe Liedwien dan zou reageren, maar het is wel een gokken met een natte vinger ... om te voelen uit welke hoek de wind waait. Het lijkt het instuderen van een toneelrol voor een onbekend stuk, heel leuk om te doen, dat wel.
 • Wee
  Zo, da's een kan vol spanning.
  Ik kan er weer even tegen, dank je :)
  Dora: Oké Komt orgen Annelies weer, of ik jij ag kiezen haha,< : ))) dank je.
 • ivo
  de psychopaat die alles volgens zijn wensen wil laten gaan
  Dora: Ik denk, laat hem alles doen wat we iet verwachten, misschien ligt daar de spanning wel in? Dak je
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .