writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Stel u voor koeien, schapen, kippen, op betonnen vloeren, in wolkenkrabbers.

door verf

Men heeft het nogal veel over de geweldige kostprijs dat vlees aan de gemeenschap kost. Geeldere regenwouden worden gerooid om die beesten te laten grazen. Wat niemand weet de regenwouden hoeven niet gerooid te worden om vlees te produceren. Het zijn diegenen die zich omschrijven als natuurbeschermers die de regenwouden laten rooien. Hoogstwaarschijnlijk met op de achtergrond de verborgen agenda te komen tot een totaal verbod op het eten van dierlijk vlees. Het heeft niks met gezondheid te maken maar met religieuze verordeningen.
U weet wel van die gasten die een mensenleven op offeren om dieren te reden.
De oplossing voor dat gekweekt van dierlijke eiwitten kan perfect in een wolkenkrabber. Het was een van de voorstellen van Pim Fortuin.

In een wolkenkrabber kunnen zeer veel dieren comfortabel leven. Dat er geen enkele boom in het regenwoud nog moet sneuvelen. Naast vlees zouden warmte en hun uitwerpselen, in gasvorm en in vaste vorm kunnen dienen voor een energie centrale.
De vaste resten zouden als mest kunnen dienen voor gewassen die in hetzelfde gebouw kunnen gekweekt worden samen met het daglicht die via dubbele beglazing het gebouw zou kunnen binnenstromen en nachtlicht die opgewekt kan worden met de energie centrale. De geteelde gewassen kunnen ter plaatste verwerkt worden de afvalresten kunnen dienen om de dieren te voeden.
Het zou een plaatst zijn waar er weinig input nodig op een zeer beperkte oppervlakte.
De output zou enorm zijn:
1/ allerlei vormen vlees.
2/ Allerlei gewassen, groenten, fruit,
3/ Een rest energie die voledige woonwijken kan voorzien van energie in de vorm van gas en elektriciteit.

Diegene die dit plan wilde realiseren is door een groene fundamentalist vermoord.

U bent misschien ook verontwaardigd stel u voor koeien, schapen, kippen, op betonnen vloeren, in wolkenkrabbers.
U bent niet verontwaardigd als mensen in beklede betonnen bunkers hun gehele leven doorbrengen?

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  ik heb eens torenhoog achter mijn oren gekrabt ed .. het fantastische is dat het allemaal fantasie is, en wat met dieren met hoogtevrees en dan zwijgen we over de enorme co uitstoot van de magen van de koeien ... dan krijgen wij grote co schouwen.

  pff te ingewikkeld om over na te denken
  verf: in een gebouw kan perfect de co afgezogen en als brandstof gebruikt worden u vindt het te ingewikkeld om over na te denken zou het niet kunnen dat u een vast niet te veranderen idee hebt en dat u geen enkel ander initiatief accepteer
  u vindt waarschijnlijk dat mensen ook niet in de hoogte wolkenkrabbers gaan wonen maar iedereen zijn huisje en tuintje geven is totaal onmogelijk
  DANK U voor UW FB GR.....ed
 • Dora
  Midas Dekker, bioloog, heeft k een goed idee gelanceerd.
  Men kweekt in betonnen pakhuizen puur (zonder dieren) via chemisch natuurlijke porcessen alle eiwitten, koolhydraten etc. van alles wat de mens aan voeding nodig heeft. Lopen er alleen beesten buiten voor het natuurschoon en ons menselijk geluk. Die dieren eten van de natuur en dan is er ook geen ander afval. Zou ook iets wezen, maar dan moet men wennen aan een heel andere eetgedachte.
  verf: voor eiwitten is een vergisting van soya een - tofu - de beste oplossing
  DANK U voor UW FB
  GR..... ED
 • GoNo2
  Stel u voor dat ik dit al gelezen heb...
  verf: TIJDLOOS
  dank u voor uw fb gr ...ed
Er zijn 13 bezoekers online, waarvan 1 lid: Greta.