writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Homofobie bewijzen dat ze geen homoseksueel zijn.

door verf

Hoe weet ik dat ik homoseksueel ben?
Wel ik heb het proefondervindelijk mogen onder vinden.
Van mijn 0 tot mijn 20 jaar is in mijn aanwezigheid het woord seks nooit gebruikt.
Niet door mijn ouders, school, werk jeugdbeweging niet in de jeugdclub niet in de linkse beweging het ging altijd over iets anders.
Voor mijn gevoelens werd er geen rode loper gelegd.
In mijn kindertijd had ik wat seks met enkele buurjongens die dan opeens achter meisjes aanliepen toen dacht ik gaat het zo na enige tijd had ik ook een vriendin het mechaniekje werkte goed.
Maar er scheelde iets, wat wist ik niet?
Tot ik op een dag in een café in Brussel terechtkwam waar leeftijdsgenoten van hetzelfde geslacht samen dansten, zoals het in mijn dromen voorkwam.
Ik ging toen op zoek ik vond een ergens weggestopte bar waar ik een leeftijdsgenoot vond die mij versierde.
Opeens wist ik wat er scheelde de seks was niet meer mechanisch er kwam een gelukzalige bevrediging in de plaats. Het extra.
Sommigen vinden dat homoseksualiteit een keuze is, het eigenaardige is dat heteroseksuelen geen keuze moeten maken meer nog hun seksualiteit zit zo ingekapseld in cultuurpatronen dat ze er totaal geen vraagtekens bij plaatsen.
Dus diegenen die vinden dat homoseksualiteit een keuze is, zouden zichzelf eens moeten afvragen of zij misschien ook homoseksueel zijn.
Sommige mensen vinden dat de emancipatie van homoseksuelen al ver genoeg gevorderd is volgens hen is de homo nu al genoeg aanvaard.
Wel zeg ik hen doe de proef.
Zeg tegen uw familie vrienden omgeving dat u homoseksuele gevoelens hebt, u zult aan de reactie wel zien hoever de emancipatie gevorderd is.
Het is ook zeer eigenaardig dat mensen alles proberen ze springen van hoge bergen ze verliezen zichzelf in alle mogelijke spelletjes/avonturen.
Alleen dat ene avontuur namelijk eens proeven van seks met iemand van hetzelfde geslacht O O O O dat kan niet. Zo moedig zijn velen niet. Alles wat er bewezen moet worden zit netjes dicht ingekapseld in cultuuraanbod avonturen. Ik weet zeker dat ik homoseksueel ben. Bij vele zogenaamde heteroseksuelen heb ik toch de grootste twijfels.

Homofobie is een deel van de hedendaagse cultuur om die vorm van discriminatie weg te werken zal er nog veel werk nodig zijn.
De kans dat de gay olympisch werden georganiseerd in Antwerpen deed bij sommige, die zogenaamd tolerant stonden., hun ware aard naar boven komen, rasechte homofoob.
Een franse filosoof schoof de hete aardappel door naar de sommige homoseksuelen.
Zijn stelling gaat als volgt.
Een homoseksueel leeft meestal vanaf zijn geboorte tot hun dood in een totaal homofoob omgeving daarom vertonen sommige homoseksuelen een wegvlucht gedrag, om bij sommigen te eindigen bij zelf mutilatie /zelfmoord.
Het zou mij niet verbazen dat een homofoob ook homoseksuele gevoelens hebben ze kunnen die niet beleven dus werken ze het uit op mensen die openlijk hun homoseksuele gevoelens wel beleven.
Mijn hetero vrienden hebben geen probleem met mijn homoseksualiteit,sommigen vinden de mindere concurrentie zelfs fantastisch, het enige waar zij zeer veel interesse voor hebben, dat is het andere geslacht. Verdoken homo's hebben dat niet, ze hebben meer interesse in het verbaal en fysiek uitschakelen van homoseksuelen. Sommigen gaan een schijn huwelijk aan om toch maar te bewijzen dat ze geen homoseksueel zijn.
verf 2006

 

feedback van andere lezers

 • Dora
  Persoonlijk denk ik dat sexuele voorkeur geen onderwerp van gesprek zou hoeven zijn, omdat het een privégelegenheid is die om liefde gaat en iedereen moet vrij kunnen zijn daarin. Wie zo ageert dat men erom gaat vechten heeft inderdaad aan zelfonderzoek te doen.

  Nu naar buiten komt dat die sexuele bevredigingsdrang kennelijk zo onbedwingbaar is dat men het als beesten op kinderen botviert, zouden we een grote wereldrevolutie moeten ontketenen...vóór RESPECT, vooral voor de mooie onschuld van een kind...
  verf: u maakt de vergissing u koppelt homoseksualiteit waarover dit verhaal gaat aan kinder misbruik
  dank u voor uw fb gr .....ed
 • Ivan
  Het is inderdaad geen keuze, en er is niks mis mee om 'Homo' te zijn, echter zij die het verkeerd uitdragen als zijnde iets speciaals, denk aan de Parades, zij maken het tot iets smerigs, jammer en op dringerig. respect is een wederzijds iets, graag gelezen
  vr/gr Ivan
  verf: Wat u schrijft vind ik denigreerend – probeer het te begrijpen – u vertelt dus hoe wij homos zich moeten gedraagen. Ik vertel u toch ook niet hoe U zich moet gedraagen. Bij de gay Parades is er feest vergelijk het met karnaval in Aalst maar niet met de bloed processie in Brugge. Trouwens uw argument draagt bij tot het gedrag van homohaaters die zo hun agressie tegen homos gelegitimeerd zien. Ze doen hetzelfde wat extrimistische pubers tegen homos en vrouwen doen ze vormen een ‘zeden politie’. Met uw argumenten.
  DANK U voor UW
  FB GR....ed
 • Mistaker
  Ik ben het met Ivan eens dat iets als de gay parade nergens voor nodig is.
  Verder vind ik het zeer zorgwekkend dat bijv. hier in Amsterdam homo's steeds minder geaccepteerd worden. Je moet als homo oppassen dat je niet in elkaar geslagen wordt, of erger. Ontzettend triest.

  Groet,
  Greta
  verf: ......."Ik blijf het moeilijk uit te leggen vinden aan mijn jongere neefjes en nichtjes...... Dus homos die in het openbaar feest vieren dat kan niet volgens U wilt dus dat homos terug in de KAST moeten. Begin maar uw neefjes en de andere uit te leggen dat wat homos doen op hun – karnavols – feesten de gewoonste zaak van de wereld zou moeten zijn. Wat u zegt zeggen ook de fundementalisten doe maar ‘gewoon’ geen korte rokken voor vrouwen liefst geheel bedekt en de homos terug in de KAST.
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .