writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Bijsluiter

door Dora

Alvorens deze medicatie oraal tot u te nemen leze men de bijsluiter zorgvuldig.
Deze Bij-De-Pinkenpillen benvloeden de vrijvaardigheid plus interactie met geliefden.

1--Messteek:
In hart, rug of tere delen. Hiertegen helpt zelfs met water bij de wijn geen enkel medicijn. Rust is de juiste remedie. Bevloei de kwetsuur korte duur met zout der tranen en laat de wond plus messenwerp(st)er betijen. Verzachtende zalf als bind- en vergeetmiddel is tijd. Positief denkwerk plus een degelijk voorbereid gesprek met de dader helpt, doch zulks dient meteen begrip en excuus tot gevolg te hebben.

2--Hallucinaties en/of obsessies betreffende andermans schuld en uw woede daarover:
Trek sterke 'geduldthee' van deze pillen (drie op een liter) waarvan men driemaal daags een glas neemt. Wellicht heeft het zin met de 'vermeende' schuldige in een rustig gesprek (geen strijd) te verifiren of er bewijzen zijn dat de dader daadwerkelijk verantwoording draagt voor al uw ellende.

3-- Brandwonden (zelf toegebracht):
Bij-de-pinkenpillen verhelpen NIET de bij eigen schuld behorende duizelingen! Omwikkel de brandblaren rond het zitvlees met vette watten gedrenkt in inzicht, opdat het zitten wordt veraangenaamd. Tevens helpt een rubberen windring met zelfkennis tegen schrijnende billen. Het zelfhulpboek "Wie faalt er niet? " geeft u houvast om uw geschoten bokken 'een plaatsje te geven'. In tien overzichtelijke stappen leert u zonder gezichtsverlies vergiffenis voor uw blunders te krijgen. In geval van echte doodzonden richt u zich tot de Voorzienigheid. Bij hoge nood en afwezigheid van de dienstdoende God trekt u zich terug in een biechtstoel (zonder pastoor om ongewenste vingervlugge plichtplegingen te voorkomen)

4-- Verliefd:
Indien het subject van uw onbedwingbare allesomvattende overgave BEZET is, of BESMET is met een karakter dat tegengesteld is aan het uwe (vals zowel als nobel) zijn ALLE pillen of injecties misleidend.
Suggesties: richt een huisaltaar in. Leg n pil op een satijnen kussen (goud) waarnaast u een kaars en wierook brandt. Indien mogelijk focust u zich viermaal daags vr het eten op de pil door het voortdurend zingen van de mantra: "Verliefdheid is het meest creatieve middel tot zelfontplooiing, als ik de grens van het verstand passeer ben ik mijn eigen vijand plus die van alle andere betrokkenen."
Herhaal dit ritueel totdat het u opvalt dat er vrije, blije en vooral bij u passende, partners op u wachten.
Bij werkeloosheid zoekt u afleiding tussen de altaarsessies door. Hobby, vrijwilligerswerk, rondlummelen in de natuur. Trommelen in open-air verzet de zinnen weldadig. Wordt tijdelijk workaholic en hang rond met medegeteisterden teneinde een zelfhulpgroep te organiseren. Daarmee onderneemt u nieuwe dingen, of mediteert zich gezamenlijk suf. Vraagt u zich ondertussen af waarom u iets wilt dat pijn, teleurstelling en verdriet bezorgt aan u en anderen. Een wereldreis maken is een geweldige optie. U kunt er daarna een humoreus boek over publiceren. Hierbij is een sprankje zelfspot geen overbodige luxe.

5-- Chronische angst.
Maak een lijstje van uw angsten en wees bloedeerlijk. Zie niets over het hoofd.*
Waardeer elke angst met een cijfer tussen 10 en 1. Het grootste eng krijgt de waardering 1.
Maak de innerlijke afspraak met uzelf: "Iedere dag overwin ik n angstje door 'stout en moedig' te zijn."**
Begin bij een 'tienangst'. Zet achter ieder behaald sukses een dikke krul. Zodra u bij de 'vijfangsten' bent zult u er plezier aan beleven. Voor 'echt zware' angsten heeft u al zoveel geoefend dat deze een uitdaging lijken en uw gevoel van eigenwaarde is inmiddels enorm gestegen. Probeer desnoods een one-night stand zonder er iets van te verwachten...of draai het liedje van Robert Long: Bent u te bang om te leven kunt u beter gaan hangen. Bij acute moordneiging is:"Pas op, het geluk ligt op de loer." 24 uur telefonisch bereikbaar. Wij wensen u veel succes en nog meer plezier.
Met vriendelijke groet, Firma Leuk en Gezellig

*--Neem contact op met uw huisarts indien het meer dan drie a-viertjes in normaal handschrift vult.
(hanepoten of onleesbare kriebeltjes geven geen betrouwbaar beeld)
** --Een ander kan deze opdracht NIET voor u doen.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Snedig doch helend :))
  Dora: Dank je wel Wee, trouwe lezeres.
  Altijd handig de kleine lettertjes erbij te pakken, dacht ik zo maar eens.
 • bessy
  bij de pinken pillen
  sinds vandaag overal vrijelijk verkrijgbaar
  de bijsluiter alleen al is de moeite van aanschaffen waard
  ga je daarmee aan de slag maak je de de pillen overbodig.
  Dank u, firma Leuk en gezellig....
  Dora: Ha ha Bessy, leuke feed... Het zijn wat makkelijk tips, meer niet en als je die al kent heb je geen leefpillen nodig... Dank je wel.
 • arwenn
  haha, geweldig! mooi gedaan :)
  Dora: Dank je arwenn, dat je even langs de leuk en gezelligapotheek kwam.
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .