writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Iemand schreef u hebt het niet mee gemaakt ik wel

door verf


Misschien kan hij eens beschrijven hoe Hitler en co in het westen werd toegejuicht in de jaren 30tig. Het was zo een brave man die zo goed was voor de dieren. Hij haalde het vuil van de straat. Hij was super hygiŽnisch. Die joden en zigeuners die waren vuil en ze werkten niet het was maar goed dat ze in werkkampen werden opgesloten daar zouden ze discipline leren proper worden zodat ze konden aansluiten bij het productieve Duitse ras. Homoseksuelen die bedreigden de grootsheid van het ras want als ze geen genoeg kinderen kregen dan zou het ras zuivere Duitse ras uitsterven en zouden de zwartharige vreemdelingen hun plaats in nemen. Dat fysische en geestelijk gehandicapten werden geŽuthanaseerd dat was goed want wie wil er nu mee betalen voor zo iets ras onzuiver onnatuurlijk. Met wetenschappelijke bewijzen. Uit wereldberoemde universiteiten. Diegenen die die faam van die universiteiten groot hadden gemaakt waren al lang gevlucht en de middelmaat had de macht genomen .
Hij kan beschrijven hoe de nazi's in de gehele westerse wereld werden geroemd als de ideale schoonzonen Tot die eigen schone zonen hun moeders begonnen op te vreten. Dat de baby van de jood tegen de muren te pletter werden gegooid daar kon de propere westers neurotische mens best mee leven tot hun eigen katholieke protestantse baby's tegen de muren dreigden gegooid te worden.
Hij kan beschrijven hoe de nazie niet de duivelse figuur was zoals de nazie wordt voorgesteld. Maar een nette beleefde hardwerkend diervriendelijke natuur mens die geen oosterse drugs zoals roken deed maar christelijk cultuur gebonden alcohol - het BLOED VAN CRISTUS - dronk. Zoals er vandaag velen zijn of willen zijn. Kijk eens rond diezelfde provincialist conservatief die ons aan het overspoelen is. De huidige hardwerkende diervriendelijke mens krijgt zelfs dertig procent van de stemmen. 1op de 3 stemt er voor.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .