writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Amy Jade Winehouse, Brian Jones, Jimi Hendrix

door verf

Wikipedia, the free encyclopedia

Jimi Hendrix

De omstandigheden rond zijn overlijden zijn echter nooit geheel opgehelderd. Volgens een vroegere roadie is hij vermoord door zijn manager. James 'Tappy' Wright doet hiermee een boekje open over de mysterieuze dood van deze legende; het staat in scherp contrast met de gebruikelijke aanname dat Hendrix was gestikt in zijn eigen braaksel van die cocktail van wijn en pillen. Volgens de roadie flapte manager Michael Jeffery na de tragedie in een ladderzatte toestand eruit dat hij Hendrix had vermoord -- hij zou hem met de hulp van enkele vennoten vol drank en pillen hebben gestopt, omdat hij bang was dat Hendrix naar een andere manager zou overstappen.


Brian Jones
Een scenario is dat Jones en een vriend dronken aan het zwemmen zouden zijn geweest, ruzie hebben gekregen, waarbij Jones half per ongeluk, half expres zou zijn verdronken door deze vriend. Op 31 augustus 2009 maakte de Britse politie bekend dat er opnieuw onderzoek gedaan wordt naar de dood van Jones.

 

feedback van andere lezers

 • warket
  Een te overdadig leven is riskant.
  verf: En geen leven is ook een leven ziet u ik ken ook de klassiekers Dank u voor uw FB
  GR......ed
 • Hoeselaar
  Zolang er geen bewijzen op tafel liggen zullen altijd geruchten de bovenhand halen

  Willy
  verf: De alcohol lobby is sterk genoeg om alles die niet in hun kraam past als roddels te bestempelen. Zie, is het bewijs dat Brain aan drugs stierf een rodel ?
  DANK U voor UW
  FB
  GR....ed
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .