writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE SCHANDKNAAP 2

door koyaanisqatsi

De vrouw in het verpleegsteruniform, die helemaal geen verpleegster was maar een vroedvrouw die zo nu en dan wat bijverdiende als een soort gouvernante, pakte de schandknaap bij de hand en leidde hem een badkamer met helder witte muren en glanzend zwarte vloertegels binnen. Terwijl ze een diep, ellipsvormig bad liet vollopen verzocht ze de jongen zich te ontkleden. De schandknaap gehoorzaamde, met de traagheid die kan verwacht kan worden van iemand die geen enthousiasme koestert voor de nabije toekomst, en keek ongeïnteresseerd toe hoe de vrouw vervolgens een flacon van een schap nam en de azuurblauwe inhoud ervan in het bad liet druppen.
Tegen de tijd dat hij naakt was had de vrouw met behulp forse draaibewegingen van haar handen en onderarmen het bad omgetoverd tot een welriekende, overdadig schuimend bassin waarin de tengere jongen probleemloos zou kunnen verdwijnen.
'Ga maar in bad,' zei de vrouw, 'en maak het je gemakkelijk; dan zal ik beginnen met je rug te wassen.'
De schandknaap liet zich in bad glijden en boog zich lichtjes voorover. De vrouw grijnsde tevreden, ging op de rand van het bad zitten, haalde uit het niets een fluweelzachte natuurspons tevoorschijn, dopte deze in het water en liet ze vervolgens zachtjes met herhaalde golven over de jongen zijn rug glijden.
'Je moet wel weten,' zei ze met gedempte stem, 'dat de verwachtingen hier hoog gespannen zijn. Er bevinden zich tal van hoogwaardigheidsbekleders onder de aanwezigen vanavond en deze mensen zijn het gewoon om kwaliteit geserveerd te krijgen, op welk vlak dan ook. Nu, maak je maar niet al te veel zorgen, er zal niets van je gevergd worden dat buiten de normen ligt van hetgeen van een schandknaap verwacht wordt. Ik wil alleen maar zeggen: doe je best, dan komt alles goed. Je start trouwens al prima, want je figuurtje stemt perfect overeen met het lijf van een gedroomde schandknaap, al verbaast met dat nu ook weer niet aangezien de barones zeer kieskeurig is in het selecteren van lustobjecten.'
Mogelijk aangespoord door deze laatste opmerking liet de vrouw haar vrije hand in het water glijden om heel even de fluit van de schandknaap te omklemmen; een handeling die de jongen net zo gewillig als emotieloos onderging, niet alleen omdat hij zulke aanrakingen ondertussen wel gewend was maar ook omdat ze zo vluchtig was als een korte zucht.
(wordt vervolgd)


 

feedback van andere lezers

 • mephistopheles
  Vrouwen in verpleegsteruniform,welke gezonde man heeft er geen zwak voor?
  Goede verhaal opbouw, dit gaat toch niet ontaarden in een tweede 120 dagen van Sodom hé?
  koyaanisqatsi: De verpleegsters waar ik tot nu toe mee te maken kreeg waren helaas allemaal van een angstaanjagend kaliber. De 120 van Sodom? Nee, da's een brug te ver voor mij vrees ik.
 • Wee
  Een gedroomde schandknaap nog wel!
  Wel, dop mijn spons maar in het water, mij heb je :))
  x
  koyaanisqatsi: Zozo, een schandknapen liefhebber... :-)
 • greta
  Weer meegevoerde door deel 2. Wat leuk dat je het woord 'fluit' gebruikt. Weer 's wat anders dan pik of penis, dat geeft meteen zo'n erotische lading aan een verhaal. En dat is hier nou nét niet de bedoeling, jou kennende.
  Doppen ook nooit gehoord, wel 'dippen'.
  koyaanisqatsi: Lees jullie Van Dale, dames... Of, nu ja, raadpleeg hem. (lezen lijkt mij nu niet meteen geraadzaam) :-)
 • Dora
  Zucht... ja, je hebt me alweer gestrikt hoor, tot morgen...
  (PS: DoOpte de spons?)
  koyaanisqatsi: Nee, hoor: doppen is ook correct. Weliswaar weinig gebruikte uitdrukking maar volgens de VD beslist juist. ;-)
  Thnks dame D.
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .