writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De geslachte kip

door ERWEE

Mijn gevoel van eigenwaarde is nooit zo laag geweest. The sky is hier thans alles behalve the limit. Mijn strikt persoonlijke acclimatisatie is compleet van de kaart geveegd. Ik ben opgegaan in het knikkerlicht van een onbestemde tweesprong en vervolgens afgedreven onder een krachteloze waterspiegel. Een bad in het hoogtij van de donkerte. Zonder klankgewassen op de achtergrond. Grensoverschrijdende spinsels kruipen lamlendig voort in spreekwoordelijk zwijgen. Olijfzwarte gnomen hebben bezit genomen van mijn grijze cellen en zorgen bestendig voor geraaskal zonder weerga. Een einde is dit van het nu. Evenals het begin van het niets. In alle discretie buig ik het hoofd omdat aan de rand mijner leven niks nog belangrijk is. Met niets of niemand is er nog enige harmonie. Ik voel mij als de geslachte kip die bij het leven nog een kuiken was. Ergo: ik voel mij als het varken dat rondloopt met een tang op z'n hoofd. Aanstonds beweeg ik mij naar het centrum van een andere stad. Naar Wapenhandel *In de Roos*. Guido heeft oplossingen.

 

feedback van andere lezers

  • Wee
    Triest, ik hoop maar dat dit niet autobio is.
    x
    ERWEE: Het is schrijven, Wee. Het stuk zou nog langer kunnen, met meer misère, et cetera. Heb gekozen voor kort, zoals er nog zullen volgen.
    Bedankt alweer voor de lezng.
Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 0 leden: .