writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ELIO DI RUPO for president

door verf

Een hysterische janet - dat wilt u echt niet meemaken - en een bejaarde man gaven de laatste duw voor de redding van BelgiŽ. PROFICIAT .

De perfecte oplossing zou zijn. We schaffen dat gewestelijk gedoe af. Door die besparingen kunnen generatiepacten de vuilbak in, iedere Belg kan op zijn 50 tigste op pensioen. Iedereen die niet slaagt in een inburgeringcursus tweetaligheid sturen we manu militare naar Brussel waar meertaligheid de regel is.
Bart de Wever sturen we naar Beieren een droom voor de man goed voor onze dranken industrie. Bart gelukkig, wij gelukkig. Zijn supporters worden zo verbijsterd dat ze bij de Vlaamche trappisten in Westmalle onderdak zoeken en blijven.
We maken ELIO DI RUPO tot president zodat BelgiŽ op slag wereldwijd op de voorpagina's positief wereldnieuws wordt. Elio in TIME en samen met MATHILDE in VOGUE. Hij en zij zien er zo BIO uit dat iedereen Belgische Bio koopt de landbouwsector uit de put geraakt en de mode-industrie tot wereld top maakt.
Het bijkomende voordeel Elio word de perfecte gast in allerlei kookprogramma's wat de kwaliteit onmiddellijk zou doen stijgen . We kunnen die dingen dan ook eindelijk wereldwijd verkopen.
De koning kan dan eindelijk op verlof wat rusten. Pacificatie verzekerd iedereen gelukkig.
Of ontgaat er mij iets?

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Volgens mij is BelgiŽ beter af ZONDER regering!

  Groet,
  Greta
  verf: dank u voor uw fb
  gr....ed
 • Dora
  Sarcasme doet soms ogen die kant op kijken waar de stront gevallen is, kennelijk. Je moet er wel een goede neus voor hebben want als Nederlandse ben ik allang de draad kwijt geraakt...
  verf: In BelgiŽ ligt de schijdings lijn tussen Latijns en Anglo Saksisch cultuur of de roomse en protestantse cultuur NI GEMAKKELIJK
  dank u voor uw fb
  gr....ed
 • ERWEE
  Hier moet ik direct op antwoordenn. Ik vind het zwaar sarcastisch, maar geweldig geschreen. En Elio? Ook uiteindelijk alles behalve goed voor de werkende mens en lid van het algemene neoliberale Brusselse circus. 't Is of ik een commentaar zet in de gazet, jong.
  verf: Een hysterische janet - dat wilt u echt niet meemaken - en een bejaarde man gaven de laatste duw voor de redding van BelgiŽ. PROFICIAT . dat heb ik er bij gevoegd

  DANK U voor uw fb
  GR....ed
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .