writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Californië en Griekenland

door verf

Neem nu die idioote voorziter van V.O.K.A. die in terzake zei "iedereen die meer dan 2 jaar werkeloos is die moeten we in een beschute werkplaats of in de psychiatrie stoppen". Een vernieuwer als Van Gogh zou dus in die achterlijke politiek zelfs nooit aan het vernieuwen toegekomen zijn. Levenslang envelopen dicht likken. Neem de gelijkenis CaliforniŽ en Griekenland de staatschuld van CaliforniŽ is de hoogste in de wereld het verschil in CaliforniŽ heeft men patenten die de staat nog voor honderden jaar winst oplevert. Door vernieuwers. Nu ze de Parthenon friezen teruggekregen hebben denken ze niet meer aan vernieuwen. In Griekenland zijn er vele V.O.K.A. s die geen patenten opleveren.

 

feedback van andere lezers

 • ERWEE
  Die van voka zijn niet snuggerder. En Griekenland: ik zou het hier kunnen uitleggen. Politieke families die alles regelen, een kerk die met een eigen pot waar niet aan geraakt wordt, de reders (type Onassis): hielpen ze het land een hand: het falliet zou zo dichtbij niet staan. Maar neen, eu en de regering wil/zal aan de frak van de gewone man trekken. Ze hebben daar de grootste uitgave op militair gebied. Door toedoen van us en Merkel-Sarko. Vandaar dat Angelleke frinkandelleke de zolen onder de schoenen uitloopt om voor haar te redden wat kan. Wederom op de kap van de slaven.
  verf: En met haar nu wereldberoemde kont staat te zwaaien
  dank u voor UW FB Het is geen onweer ze stond weer met haar kont te schudden
  gR....ed
  dank u voor UW FB
  gR....ed
Er zijn 9 bezoekers online, waarvan 0 leden: .