writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De grote voordelen van genetisch gemanipuleerd voedsel.

door verf


Een van de bedreigingen van onze planeet is de stijging van de wereldbevolking. Een van de oorzaken van die stijging is het ontbreken van voedsel en levensnoodzakelijke middelen. In vele landen waar de voedsel voorziening niet verzekerd is stijgt de bevolking aanwas omdat uit overlevingsdrang volwassenen kinderen maken voor te zorgen voor hun oude dag. Ze doen het niet omdat kinderen krijgen leuk is maar uit verplichting wat weer een oorzaak is van kindermishandeling. Wanneer er met zekerheid voldoende voedsel wordt geproduceerd dan - dat zien we in o.a. Europa - dan valt die noodzaak weg. En daalt de bevolkingsaanwas.
Het grote probleem is het grote succes van de westerse landbouwpolitiek. De Europese unie werkt met middelen die ze krijgt van de lidstaten. Iedere lidstaat geeft 1% van zijn B.N.P. aan Europa die dan de helft in de voedsel voorziening steekt. Dus in Europa wordt de voedsel - massale - voorziening verzekert met 0,5% van de energie. Nog nooit vertoond in de wereldgeschiedenis. Vergelijk de landen die aan kleinschalige landbouw doen en waar 80% van de bevolking in de landbouw werkt en die na slecht weer honger noden waarbij doden vallen veroorzaken .
De grote verliezers in het verhaal zijn diegenen die de traditionele - feodale -landbouw vertegenwoordigen. Die doen er alles aan om de nieuwe methoden te verketteren . Ze proberen kleinschalige landbouw terug te introduceren. Zoals in de vorm van BIO. Ze gebruiken grote woorden zoals NATUUR en GEZONDHEID zijn grote tegenstanders van industriŽle voedsel voorziening en van genetisch gemanipuleerde - veredeling - planten. Want de grote lobby's die de traditionele landbouw vertegenwoordigen zien geen eigen voordeel in die methodes. Lees ZE VERDIENEN ER GEEN GELD AAN. Ze vertegenwoordigen de groot grondbezitters zoals de Britse Koninklijke familie, de christelijke -wijn wordt in die cultuur het bloed van christus genoemd - alcohol industrie - de grootste aandeelhouder van het Belgische bier is de Belgische Koninklijke familie. Dit is trouwens de reden waarom alcohol geen drug mag genoemd worden. Zij zijn dus onrechtstreeks diegenen die tegenstander zijn van het legaliseren van cannabis. Begrijpt u alcohol moet ten alle prijzen blijven bestaan. Roken is te oosters moet ten allen prijzen verboden worden. Wat ons bij Wilders brengt en zijn strijd tegen oosterse invloeden.
Dat die politiek miljoenen mensen in Afrika dood de vernieuwing en verandering in het westen verhindert het kan hun niks schellen.

 

feedback van andere lezers

  • BV
    Juist, morgen of later geef ik men antwoord
    vriendelijke groet bv
    verf: dank u voor UW FB
    gR....ed
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .