writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Rondas doet weer de ronde.

door verf


Jan Pieter Rondas beschrijft iedere niet vloms nationalist als Belgicist en die zijn: "Belgicisme heerst waar de neo-ma÷ist de hand rijkt aan de hyperliberaal en de projectontwikkelaar." Rondas ambtenaar op rust - 3000 Euro netto per maand - zou beter eens uit zijn toren komen en eens goed rond zich heen kijken dan zal hij zien hoe hypocriet racistisch en corrupt zijn stamgenoten zijn.
Corrupt : hij is de leuze van de vloms naten vergeten AAN DAT VERDOEMDE BELGIE BETAALEN WE GEEN FRANK - belastingen bedoelden ze - en toen zijn de volksgenoten massaal richting Luxenburg getrokken richting buitenlandse bankrekeningen. Door het voor hen zo verderfelijke zuiden. Ze zouden hun Waalse broeders zeer dankbaar moeten zijn want het blauw stond niet aan die grenzen. Ze stonden massaal aan de Nederlandse grenzen om de armen en bruinen met een joint te verschalken. Of aan de Franse grens om de bendes in alcohol gedrenkte Fransen tegen te houden. Toe jaren geleden Leuven mijn woonplaats was zag ik hoe studenten met een dikke vette overheid beurs regelmatig het bezoek kregen van hun ouders in dikke vette auto's die dan verder reden richting Luxenburg. Ondertussen schelden op de feministen iedere dag straalbezopen op bierfeesten richting voor velen een toekomst als eeuwige student. Nu zijn het aanhangers van de theorie dat de armen hun armoede aan hunzelf te danken hebben dus ook maar zonder middelen moeten gezet worden. Wachtend op een erfenis die hen met zekerheid zal aanwaaien.
Racistisch: Roken is fout. Alcohol zuipen is goed. Alcohol is westers een symbool van het christendom - het bloed van christus. Mag nooit als drug omschreven worden. Roken is oosters zijn drugs dus ongezond en verboden. En waar is het gouden monster van de nieuw vlomsche cultuur stijl DM: uitgeweken naar Zuid-Afrika waar hij buiten het vlomsche biergebral zijn jointje zonder de minste problemen kan nutten. De Brusselse bruin en arme zullen het boete kleed wel dragen http://youtu.be/cr5I58omDSY
Hypocriet: toen jaren geleden de cannabis bond in het centrum van de Belgische alcohol industrie Leuven een openbare rook sessie deed toen boegeerde de plaatselijke versie DM vloms nat Toebak niet, tot ieders verbazing. Toen ging mij een licht op. De sos wilde zijn katholieke bevoorraders - geheel christelijk natten vlonderen staat dagelijks op zijn stoep - van zijn rijkelijk brood beleg niet bruuskeren.
Rondas vind dat de Belgicisten Vlaams en Vlaanderen schrijven als vloms of vlaemsch als hij uit zijn toren komt dan zal hij horen dat zijn volksgenossen vloms en vlaemsch spreken. Om werk te vinden worden in scholen zelfs het vlomsch onderwezen. Als hij even terugbladert dan zal hij lezen DE MORGEN 20/9 blz 8. Franse leerlingen krijgen Vlaemsche les om werk te vinden in BelgiŰ.
De goed belegde boterham van Rondas is het resultaat van de internationale haven van Antwerpen en de duizenden vlamen die dagelijks naar de internationale stad Brussel treken. Het komt zeker niet van de door ossen wagens omringde parano´de vlomsche natten.

 

feedback van andere lezers

 • jan
  seks, spanning en sensatie daar draait het om ed!

  grtzz
  verf: hi hi
  dank u voor UW FB
  gR....ed
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .