writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

UIEN en open grenzen.

door verf


Stel u bent een uien boer in Afrika uw familie leeft al generatie lang van de teelt van uien. Tot er op de markt waar uw uien verkocht worden opeens uien verkocht worden die dubbel zo groot zijn dan uw uien en voor de helft goedkoper. Dan weet u het is gedaan met uien verkopen. De enige manier om het geheim van die grote goedkopere uien te ontsluieren is op reis gaan naar dat verre land NEDERLAND. De uien TEELT firma wordt verkocht en is het enige geld die genoeg moet zijn om al die tussen personen te betalen die via slinkse wegen u naar dat verre NEDERLAND moeten gidsen. Als men dan levend en vele mishandelingen later een voet zet in het land van de dikke en goedkope uien. Dan moet men via illegale middelen proberen het geheim te achterhalen. Men moet integreren - wat weer veel energie en veel tijd kost - en Nederlander worden. Als men alles heeft verricht. Wordt met het eerste verdiende geld als nieuwe Nederlandse staats burger Een reis gekocht oud vaderland.
Zou het niet veel makkelijker zijn als u beste uien boer in Afrika gewoon het vliegtuig kon instappen met een retourtje Nederland Afrika?

 

Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .