writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Zatlappen zijn tegen drugs.

door verf

De alcohol- bloed van christus - zal nooit drug genoemd worden, daar zorgen de Toebaks senior in Leuven en de Sarkozy's in Frankrijk wel voor en de Wilders want roken is te oosters alcohol is westers. Eigenaardig is ook dat in geheel België in iedere bollenwinkel iedere krantenwinkel ieder benzinestation lange blaadjes te krijgen zijn als cannabis dan zo verschrikkelijk zou zijn dan zou het epidemische vormen moeten aannemen.
Het grootste probleem is dat door de illegaliteit van cannabis er totaal geen enkele controle is. Een minderjarige kan zo op de illegale markt cannabis verkrijgen. Daarom voor de bescherming van kinderen LEGALIZEER CANNABIS. Voor de ouders die beweren BIJ ONS NIET wel als u het bemerkt beste ouders dan is het al veel te laat.
Een paar jaartjes geleden postte ik op mijn verhalen site : de kasteelheer van Berlare heeft het over de corruptie bij de Congolezen terwijl in achtertuin lange sigaretten bladjes worden verkocht. Een tijd later was er een artikel in mijn krant. Het gerecht van Berlare heeft lange sigaretten blaadjes aangetroffen bij nachtwinkels. Toen dacht ik HOE RASISTISCH KAN MEN ZIJN?
50.000 waarbij doden levenslang gehandicapten door sporten in België in Nederland ieder jaar 1.300.000 sportongevallen. Volgens de W.H.O. zijn er ieder jaar 2.500.000 doden door alcohol volgens een Brits overheid rapport is er - na jaren onderzoek - nog nooit een dode gevallen door cannabis.

 

feedback van andere lezers

 • koyaanisqatsi
  Verfje, van mij mag jij blowen zoveel je wilt. Ik heb zelf vanalles en nog wat geconsumeerd maar ben momenteel al jaren één complete geheelonthouder. En eerlijk gezegd: zo voel ik mij nog het best, al wordt een mens daar soms iets te nuchter van. ;-)
  verf: ik ook hi hi
  maar arm en bruin wordt nog altijd gecriminaliseerd er zijn er die dat beter vinden voor hun gezondheid
  Dank u voor uw FB gr.....ed
 • warket
  Af en toe eens meelurken aan een joint kan geen kwaad. Integendeel.
  verf: maar nog steeds worden mijn arme en bruin vrienden er voor gecriminaliseerd ze vinden dat beter voor hun gezondheid de gekken,
  Dank u voor uw FB gr.....ed
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 0 leden: .