writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Blijkbaar kennen die bende vloms nationalisten hun eigen geschiedenis niet.

door verf

Blijkbaar kennen die bende vloms nationalisten hun eigen geschiedenis niet. Toen de Franstaligen in Vlaanderen de plak zwaaiden. Toe werd de Vlaamse man en vrouw gedegradeerd om de Franstaligen in hun LUST HUIZEN te vermaken. Dienen bij de Franstalige baron - en bij velen verkracht worden door de Franstalige baron en zijn familie - was een van de middelen voor de Vlaming om te overleven. Als we er niet in slagen door meer in te zeten meer te investeren in vernieuwende kunstenaars waar de beter gesitueerde wereldburger met bewondering en respect komt naar kijken. Dan veroordelen we de Vlaamse mens opnieuw de bediende te laten spelen voor die nieuwe reizende wereldburger. Die dan ziet hoe in Brugge de Vlaming op zijn knieŽn kruipt en daarna de drankjes en hapjes opdient. Willen we zo een Vlaanderen ? Een Vlaanderen waar de arme Vlaming moet gaan bedelen. Nadat de visioneer Vlaming gestigmatiseerd gecriminaliseerd wordt. Want daar gaat de politiek van de Vlaams - nationalisten ons naar toe leiden. De natte droom van middenstand Vlaming veel taart en pensen verkopen. En de winsten niet aan de belastingen besteden - die vernieuwende kunstenaars ondersteunen - maar buitenlandse bankrekeningen spijzen. Mijn grote angst is dat de zogenaamde Vlaams lievend nationalisten de rol van de Franstaligen willen overnemen zij in hun korte broek het heren volk die bediend word door de Vlaming die ze zo arm maken dat ze niet anders kunnen dan de hoer te spelen om te overleven.

Een van de leugens waar de vloms nationalisten op drijven is de manier waar in de eerste wereldoorlog de Franstalig de vlominck behandelden.Het moet zijn hoe de toenmalige rijken de armen over de geheel wereld behandelden. De rechtse hedendaagse vloms nationalisten doen hetzelfde als de toenmalige rijke Franstalige officieren.

 

feedback van andere lezers

 • koyaanisqatsi
  Frans was HET middel bij uitstek vd bourgeoisie om zich te onderscheiden van het gewone volk. Op de daaruit voortvloeiende aversie voor de Franse taal heeft rechts Vlaanderen zijn bruine aardappelen gezaaid. Helaas, met niet onredelijk succes.
  verf: Dank u voor uw fb
  gr....ed
 • jan
  zo is het Ed!

  grtzz
  verf: Dank u voor uw fb
  gr....ed
 • ERWEE
  YEP!
  verf: Dank u voor uw fb
  gr....ed
 • Dora
  Verhaal, met een duidelijk en doorvoeld statement, maar de macht aan snelle taalfouten, maken het te moeilijk leesbaar. Jammer!
  verf: vergeef mijn dyslexie
  GR.......ed
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .