writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De vloming de sukkel

door verf

De vloming - heb ik hier al geschreven - moest de walen op hun knietjes danken dat de tuc-tuc lux trein nooit onderzocht wordt. Het blauw staat aan de Nederlandse grens om de arme en bruin slaafjes te betrappen als de vloming spul nodig heeft - 5000 bezoekers ieder jaar in Maastricht die 100 Euro verteren maal het aantal dagen per jaar maal het aantal Nederlandse steden miljarden - waar in Nederland belasting wordt gegeven - gaan zo de grens over de eerlijke Vlaming zal wel meer en harder werken. Meer dan 10 miljard per jaar als men er van uit gaat dat er in 10 steden wordt verkocht. En de vlomse boer ploegde voort - en gaat meer en meer in faling. Als bijkomend voordeel de gevangenissen zitten vol de politie heeft zijn handen vol - verleden jaar zijn 700 plantages van twee planten opgerold dat is dagelijks twee ploegen blauw die uren plantjes staan uit te rukken - zodanig dat de lustige vloming zonder problemen hun witte boord criminaliteit verder kunnen zetten. De vloms nat boer charel krijgt 30.000 Euro van dezelfde rechtbank die er niet in slaagt 500.000 Euro ontdoken belastinggeld te innen. De christelijke - bloed van christus - alcohol lobby trekt nog een flesje open
Toen de tuc-tuc Lux trein wat te opvallend werd begon de reis naar het eiland Man onder leiding van een hopman van het zwart blok. De bleke vloming stond met een camionet vals geld aan de taalgrens. Het eiland Man staat vol banken voor de rest is er niks te zien.
Ziet u het beeld het plezier geld verdwijnt richting Nederland. Het zwarte geld gaat over de taalgrens over Waals grondgebied zonder de minste controle de Lux. grens over. De eerlijk hardwerkende Vlaming arbeider handelaar die wordt verzocht harder te werken en meer belastingen te betalen. De arme en bruine slaaf die word gecriminaliseerd volgens de ideoloog van het weverke - een ex- gevangenis psychiater - is het allemaal hun schuld. De vloming feest rustig zonder problemen verder ze hebben de eerlijke hardwerkende Vlaming wijsgemaakt dat zij hun vertegenwoordigers zijn.

Wie de tijdslijn volgt ziet het volgende. Europa maakt het moeilijker om buitenlandse rekeningen te hebben een camionet verschijnt aan de taalgrens met het weverke met vals geld de nv-a.

Ervaringsdeskundige U zegt het . Mijn broer is gestorven in 1999 en mijn beste vriend is gestorven in 2005.Door de gevaarlijkste drug DE CRISTELIJKE -BLOED VAN CRISTUS - DRUG ALCHOL. Door de absurde moorddadige war on drugs Ik heb mij geÔnformeerd er veel over gelezen en het 22 jaar moeten ondergaan. Daarom. Doet U het ook dan zult U ook de leugens vinden die ze ons al jaren wijs maken. IK weet 1 iets ik had het al veel eerder moeten ik heb al veel te lang mijn mond gehouden. Ik raad het iedereen aan voor het gebeurd met UW geliefden gebeurt. Begin niet met de zever het gebeurt bij mij niet als U het bemerkt is het al veel te laat. Ieder kind kan - omdat het illegaal is - er aan. Na 40 jaar war on drugs is het overal goedkoop te krijgen.

Ik hoop dat u wat geld gekregen hebt van de christelijke - bloed van christus - alcohol maffia. Ze betalen goed Dehaene (bier ) kreeg 12 miljoen toebak senior kreeg voor miljoenen materiŽle hulp. Denk eens goed na waarom Frankrijk ( wijn ) zo tegen cannabis is. Men sluit al decennia arme en bruin mensen op in gevangenissen. IN UW NAAM. Mijn geliefde broer en mijn beste vriend is vermoord door de 'war on drugs' politiek. Wilders is ook tegen roken veel te oosters. U bevind zich in 'goed' gezelschap. De grootste slachtoffers zijn kinderen doordat het illegaal is maar overal te krijgen - in iedere winkel zijn er lange sigaretten blaadjes te koop. Ondertussen gaan er miljarden de grens over. Iedere dag 5000 bezoekers in Maastricht die 100 Euro achterlaten maal het aantal dagen maal het aantal Nederlandse steden in Nederland worden er belastingen op geheven. Meer dan 10 miljard per jaar als meer er van uit gaat dat er in 10 steden wordt verkocht. En de vlomse boer ploegde voort - en gaat meer en meer in faling. Er zijn jaarlijks 50.000 ( BelgiŽ ) - 1.500.000 ( Nederland ) sportongevallen. Er zijn jaarlijks 2.500.000 doden - WHO - door alcohol. Cannabis 0 doden.

 

Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .