writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ELIO DI RUPO for EU president

door verf
Een hysterische janet - dat wilt u echt niet meemaken - en een bejaarde man gaven de laatste duw voor de redding van BelgiŽ. PROFICIAT .

De perfecte oplossing zou zijn. We schaffen dat gewestelijk gedoe af. Door die besparingen kunnen generatiepacten de vuilbak in, iedere Belg kan op zijn 50 tigste op pensioen. Iedereen die niet slaagt in een inburgeringcursus tweetaligheid sturen we manu militare naar Brussel waar meertaligheid de regel is.
Bart de Wever sturen we naar Beieren een droom voor de man goed voor onze dranken industrie. Bart gelukkig, wij gelukkig. Zijn supporters worden zo verbijsterd dat ze bij de Vlaamche trappisten in Westmalle onderdak zoeken en blijven.
We maken ELIO DI RUPO tot president zodat BelgiŽ op slag wereldwijd op de voorpagina's positief wereldnieuws wordt. Elio in TIME en samen met MATHILDE in VOGUE. Hij en zij zien er zo BIO uit dat iedereen Belgische Bio koopt de landbouwsector uit de put geraakt en de mode-industrie tot wereld top maakt.
Het bijkomende voordeel Elio word de perfecte gast in allerlei kookprogramma's wat de kwaliteit onmiddellijk zou doen stijgen . We kunnen die dingen dan ook eindelijk wereldwijd verkopen.
De koning kan dan eindelijk op verlof wat rusten. Pacificatie verzekerd iedereen gelukkig.
Of ontgaat er mij iets?

 

feedback van andere lezers

 • ERWEE
  Schrijf ne keer eens iets over de partij van de arbeidende mens in dit land, Edje
  verf: de PS ?
  dank u voor uw FB gr.....ed
 • Pake
  Een hysterische janet - dat wilt u echt niet meemaken - en een bejaarde man*de koning? gaven de laatste duw voor de redding van BelgiŽ. PROFICIAT .

  De perfecte oplossing zou zijn. We schaffen dat gewestelijk gedoe af. Door die besparingen kunnen generatiepacten de vuilbak in, iedere Belg kan op zijn 50 *ste op pensioen. Iedereen die niet slaagt *voor een inburgeringcursus tweetaligheid sturen we manu militare naar Brussel waar meertaligheid de regel is.
  Bart de Wever sturen we naar Beieren*, een droom voor de man*en goed voor onze dranken industrie. Bart gelukkig, wij gelukkig. Zijn supporters worden zo verbijsterd dat ze bij de Vlaam*se trappisten in Westmalle onderdak *zullen gaan zoeken en *daar wel zullen blijven.
  We maken ELIO DI RUPO tot president*, zodat BelgiŽ op slag wereldwijd op de voorpagina's positief wereldnieuws wordt. Elio in TIME en samen met MATHILDE in VOGUE. Hij en zij zien er zo BIO uit dat iedereen Belgische Bio koopt*, de landbouwsector uit de put geraakt en de mode-industrie tot wereld top maakt.
  Het bijkomende voordeel*: Elio word de perfecte gast in allerlei kookprogramma's wat de kwaliteit onmiddellijk *zal doen stijgen . We kunnen die dingen dan ook eindelijk wereldwijd verkopen.
  De koning kan dan eindelijk op verlof wat rusten. Pacificatie verzekerd *en iedereen gelukkig.
  Of ontgaat er mij iets
  Jawel, er ontgaat je iets. eigenlijk ben je wat te nonchalant, of misschien slordig, wat blijkt uit de vele taalfoutjes. Ach, ik houd wel van wat humoristsch getoonzette kritiek. Je brengt het mild en daarom is het plezieriger dan het bijtende sarcasme in de agressieve vertoning in het parlement tussen de regeringsleiders. Laat je maar inspireren door geert Hoste en Freek de Jonge, die in dit genre de Meesters zijn.

  verf: ach wie wil perfect zijn?
  Dank U voor UW
  FB
  GR....ed
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .