writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Luik.

door verf

De moordenaar werd zwaar veroordeeld voor cannabis voor wapens werd hij vrijgesproken. Het gaat niet over rechts of links het gaat over een mentaliteit die geweld wapens belangrijker vinden - onbestraft vinden dan rust. jef vermassen zei de dag ervoor in reyers laat "ik heb ooit een voorstel gelanceerd om yoga in gevangenissen te introduceren, omdat het recidivisme in die gevangenissen slechts 2% bedraagd terwijl ze hier 40% is. Het voorstel werd door minister Verwilgen verworpen. Nu leren ze in de gevangenissen gevecht sporten. Ik bedoel die mentaliteit. Het wordt verdedigt door conservatieven.

 

feedback van andere lezers

  • badstop
    Make war not love is hun leus. Ik ben ervan overtuigd dat je met meditatie en yoga heel veel kan bereiken, ook buiten de gevangenis. Ik heb er een boek over geschreven.
    verf: Dank U voor UW
    FB
    GR.....ed
  • elpe
    We kunnen misschien iedereen in de gevangenis zetten en yoga laten uitvoeren , dan is er toch géén probleem meer....niet dan?

    verf: Dank U voor UW
    FB
    GR.....ed
  • Mistaker
    Grote kans dat ik binnenkort zonder werk zit maar niet getreurd: ik ga me omscholen tot yogalerares en aan de slag in de bajes!

    Groet,
    Greta
    verf: Dank U voor UW
    FB
    GR.....ed
  • Hoeselaar
    Het is moeilijk voor ons om zich een beeld te maken hoe dat het in een gevangenis moet toegaan, wij staan daar niet alle dagen en kennen het millieu daar niet

    Willy
    verf: Dank U voor UW
    FB
    GR.....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .